Петицію про перейменування проспекту Бандери в Києві забракували

21 октября 2016

У зв’язку з масовими фальсифікаціями під час голосування, електронну петицію №4094 про перейменування проспекту Степана Бандери відхилять. Про це повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

проспект Степана Бандеры

"За результатами перевірки 3396 голосів, або 30,09%, скоріш за все, були введені механічним способом, без участі громадян", – заявив Бондаренко, якого цитує прес-служба КМДА.

За його словами, у процесі було задіяно 160 ІР-адрес, з яких було "вкинуто" від 682 до 6 голосів. Ще з 34 ІР-адрес голосували 5 разів та з 49 ІР-адрес – 4 рази.

Більшість з таких "голосів" введено шляхом використання електронної пошти з домену @meta.ua, а прізвище, ім’я та по батькові введено великими літерами без пробілів.

Також зафіксовано 28 фактів (56 голосів) голосування одним громадянином двічі за вказану петицію. У даному випадку співпадають дані про ІР-адреси, прізвища, імена, по батькові та адреси електронної пошти.

"Враховуючи розмах та явність фальсифікації голосів, у міста немає інших варіантів, окрім відхилення даної петиції", – підкреслив Бондаренко.

Як повідомлялось, 7 липня депутати Київради підтримали перейменування проспекту Московського на честь лідера ОУН Степана Бандери.

Згодом з'явилася петиція про присвоєння проспекту нейтральної назви.

kiyany.obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На журналіста, що виявив позашлюбну доньку Путіна, завели кримінальну справу 19 апреля 2024

У Петербурзі відбувся обшук у журналістки Фонтанки Ксенії Клочкової у справі Андрія Захарова.

Блінкен назвав основного постачальника для ОПК РФ 19 апреля 2024

Зусилля Пекіна підживлюють найбільшу загрозу європейській безпеці з часів закінчення холодної війни, зазначив держсекретар США.

Дівчина Пітта в літньому оверсайзі на голе тіло попозувала для модного кампейну 19 апреля 2024

Дівчина голлівудського актора Бреда Пітта, дизайнерка ювелірних виробів Інес де Рамон, схоже, не спробувати себе у ролі моделі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше