Порошенко пообіцяв повернути гроші вкладникам банку "Михайлівський"

24 августа 2016

Президент України Петро Порошенко запевнив вкладників банку "Михайлівський", що вкрадені гроші будуть знайдені та повернуті.

Про це повідомляє "Укрінформ".

Таку обіцянку президент зробив сьогодні, 23 серпня, після участі у церемонії підняття Державного Прапора. Він поспілкувався з вкладниками-мітингувальниками неподалік від Софійської площі.

"Вкладники банку "Михайлівський", я взяв слідство під свій особистий контроль. Голова банку заарештований. Гроші вкрадені будуть знайдені, вилучені і використані для виплат вам", - сказав Порошенко.

Він також повідомив, що звернеться до Кабміну, аби там створили робочу групу, яка буде контактувати з вкладниками банку.

Нагадаємо, раніше аудит показав численні порушення у роботі банку "Михайлівський". Зокрема, робились пусті записи у бухгалтерії, не підкріплені реальними коштами. Глава НБУ Валерія Гонтарева заявляла, що керівництво цього банку збирались ошукати державу на мільярд гривень, і що їм "світить" по п'ять років ув'язнення. Вкладники вважають, що Фонд гарантування може їх ошукати і не повернути кошти.

У липні у скандального банку відкликали ліцензію і розпочали його ліквідацію. Процедура триватиме з 13 липня 2016 року до 12 червня 2018 року.

Банк "Михайлівський" зареєстрований 14 червня 2013 року. Згідно з даними Нацбанку України, на 1 квітня 2016 року банк "Михайлівський" за розміром загальних активів (2,954 млрд грн) займав 71-е місце в групі українських недержавних банків з 109 діючих в країні.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

30-річний онук-утікач Софії Ротару опублікував загадкове фото 19 апреля 2024

30-річний онук співачки Софії Ротару, музикант Анатолій Євдокименко, котрий загадковим чином виїхав із України під час повномасштабної війни, дав про себе знати у Instagram, опублікувавши не менш загадкове фото.

Дівчина Пітта в літньому оверсайзі на голе тіло попозувала для модного кампейну 19 апреля 2024

Дівчина голлівудського актора Бреда Пітта, дизайнерка ювелірних виробів Інес де Рамон, схоже, не спробувати себе у ролі моделі.

Підписники Меган Фокс не впізнали її без мейкапу та запідозрили в вагітності 19 апреля 2024

Американська акторка Меган Фокс спантеличила підписників свого Instagram, поділившись рідкісним фото себе без макіяжу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше