У тернопільських магазинах відокремили російський товар за ухвалою міськради

23 июля 2014

Викладати товари російського виробництва на окремі полиці та маркувати цінники під ними триколором, зобов'язали продавців у Тернополі.

Таке рішення ухвалила Тернопільська міськрада. Невдовзі перевірити, як його виконують, має намір муніципальна міліція. Поки що у тернопільських крамницях товари за виробниками не сортують. Утім, у деяких, російські вже мають позначки на цінниках.

"Ми в своєму магазині дали можливість нашим покупцям право вибору, чи хочуть вони купувати товари російського виробництва, чи ні. Це вже вирішувати їм", - каже завідувачка магазину Марія Рикун.

Продавці кажуть, робити це почали ще з часу вторгнення Росії у Крим. У такий спосіб вирішили дати покупцям вибір - купувати чи бойкотувати цю продукцію. Покупці задоволені такою новацією, бо не завжди можуть роздивитися дрібний штрих-код на товарі.

"Не всі дивляться на виробника, просто беруть то, що по ціні їм підходить, чи просто, що дешевше. А якшо будуть бачити вже, що то російський продукт, то я думаю, що не будуть просто купувати", - каже жителька Тернополя Руслана Барановська.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Одна з дочок Джолі та Пітта переїжджає до батька - ЗМІ 28 марта 2024

Подейкують, американській акторці Анджеліні Джолі, яка нещодавно здобула судову перемогу над своїм ексом Бредом Піттом, незабаром доведеться ковтнути гірку пілюлю. Середня дочка колишнього подружжя, Шайло Нувель вирішила переїхати до батька.

На Київщині внаслідок пожежі в будинку загинули жінка та її 7-річний син 28 марта 2024

На Київщині внаслідок пожежі в будинку загинули жінка та її 7-річний син: подробиці трагедії За цим фактом відкрито кримінальне провадження

Фрезери Metabo: найефективніші інструменти для обробки дерева та металу 27 марта 2024

Як фрезери Metabo допомагають вам досягти професійних результатів у будівництві та ремонті ⭐️ Топові моделі фрезерів Metabo ⭐️ Рекомендації щодо вибору фрезерів Metabo

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше