Словацька компанія винайшла унікальний будинок-капсулу для життя в дикій природі

30 мая 2015

Nice Architects презентувала унікальний винахід - портативний будинок Ecocapsule, який працює за рахунок сонячної і вітряної енергії, і дозволяє комфортно жити в умовах дикої природи.

Ecocapsule призначена для "зручного життя в умовах дикої природи", повідомляє компанія Nice Architects, що базується в Словаччині. Кожна екокапсула абсолютно самодостатня за рахунок роботи на сонячної і вітряної енергії та якісної системи фільтрації води. Також ці високотехнологічні будиночки дуже портативні.

"В нашому величезному світі дикої природи або просто незаселених територій ця капсула підходить для цілого ряду завдань: незалежна дослідницька станція, туристичний будиночок, блок гуманітарної допомоги", - пише компанія-виробник на своєму сайті.

экокапсула2

Житло комфортне для життя двох людей

Розміром приблизно в 37 квадратних метрів, Ecocapsule являє собою невелике комфортне житло, де можуть жити дві людини. У кожній капсулі є ліжко, міні-кухня, ванна кімната, невеликий робочий куток зі столом і стільцями, душ і туалет.

Портативне житло оснащене системою збору дощової води і роси, могутніми сонячними батареями і вітряками. За словами виробника, така капсула дозволяє людині більш ніж рік жити в умовах дикої природи.

Компанія Nice Architects планує показати Ecocapsule громадськості в кінці цього тижня під час фестивалю піонерів у Відні, Австрія, і пізніше цього року в Словацькому національному павільйоні.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У КМДА відповіли, чи відкриють пляжний сезон у Києві 25 апреля 2024

У КМДА відповіли, чи відкриють пляжний сезон у Києві

Український співак розповів, який Андрій Данилко в реальному житті 25 апреля 2024

"Ми вдвох святкували Новий рік". Український співак розповів, який Андрій Данилко в реальному житті Він пригадав цікаву історію з життя

Алан Бадоєв у соцмережі посвітив своїм голим торсом. Фото 25 апреля 2024

Режисер Алан Бадоєв кинув виклик похмурій, дощовій та холодній київській погоді: заселфився у самих шортах.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше