В аеропорту Дюсельдорфа парковку авто довірили роботам

28 июля 2014

Відвідувачі аеропорту німецького міста Дюсельдорф тепер можуть скористатися спеціальною роботизованою парковкою, яка позбавляє від нудного пошуку вільного місця на паркінгу.

Так, водієві достатньо лише заїхати в спеціальну паркувальну зону й отримати талон, потім робот самостійно підніме машину і відвезе її на вільне місце для паркування, оптимально розташувавши автомобілі так, що б вони займали мінімальну кількість місця. А коли власник автомобіля повернеться, робот поверне машину на паркувальну зону, що виключає часті випадки, коли виїзд автомобіля виявляється "замкнений" іншими авто.

Вартість такої парковки не відрізняється від вартості звичайної, на якій працюють люди. А керівники компанії, яка виробляє роботів, заявляють, що роботи дозволяють вирішити проблему з браком паркувальних місць. Система не тільки розміщує автомобілі з мінімальними зазорами, але й оптимізує розташування автомобілів залежно від їх типу, що дозволяє "ущільнити" парковку на 40%.

Крім того, аналогічна система, може дозволити розміщувати автомобіля на спеціальних "стелажах" один над одним, що дозволить значно підвищити кількість автомобілів на одній і тій же площі.

Нагадаємо, що гаджети та комп'ютери вже у найближчому майбутньому можуть отримати терабайти оперативної пам'яті.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Закарпатті через хейт від місцевих скасували концерт EL Кравчука 19 апреля 2024

Співак EL Кравчук розказав про прикру ситуацію, яка з ним сталася. Концерт артиста, що мав відбутися в одному з закладів міста Хуст, що на Закарпатті, 5-го травня, скасували.

Стало відомо, який вигляд має молодша сестра Вікторії Бекхем, що працює паркувальницею та уникає публічності 19 апреля 2024

Два різні світи. Який вигляд має молодша сестра Вікторії Бекхем, що працює паркувальницею та уникає публічності Сестри зберегли теплі стосунки

Сіамські близнючки-зірки TikTok розповіли про стосунки з чоловіками 19 апреля 2024

Сіамські близнючки-зірки TikTok розповіли про стосунки з чоловіками: відео Кармен і Лупіти стало вірусним Сестри поділилися цікавими фактами з життя

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше