Через заяви Росії в Європі різко обвалилися ціни на газ

6 марта 2015

Російська компанія "Газпром" заявила, що скасовує ліміти на постачання газу до Європи. Це призвело до різкого обвалу цін на газових хабах у районі 240 доларів США за тисячу кубометрів.

Обмеження "Газпрому" на постачання газу в Європу через Україну діяло останні шість місяців, уточняє "Інтерфакс-Україна". Москва сподівалася таким чином домогтися припинення реверсу з ЄС в Україну, але цього так і не сталося.

На британському майданчику NBP газ із постачанням протягом дня у п'ятницю падав до рівня 44,7 пенсів за MMBTU (240,3 долара за тисячу кубометрів). У четвер торги закрилися на позначці 257 доларів, а максимум за цей рік ринок бачив 12 лютого – 304 долари.

На австрійському хабі CEGH у Баумгартені (він отримує російський газ через Україну) угоди з поставкою в понеділок були на рівні 243 доларів.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дімопулос на відпочинку з дітьми попозувала на яхті в Дубаї. Фото 6 мая 2024

Екс-"ВІА Гра" Санта Дімопулос показалася з двома дітьми, 15-річним Даніелем та 4-річною Софією, на відпочинку з друзями у Дубаї.

Мадонна побила власний рекорд на концерті в Ріо-де-Жанейро і зробила ефектну відсилку до Майкла Джексона 6 мая 2024

Мадонна побила власний рекорд на концерті в Ріо-де-Жанейро і зробила ефектну відсилку до Майкла Джексона Провела безкоштовний виступ

Розкішний будинок Меттью Перрі, який актор придбав за 4 місяці до смерті, знову виставили на продаж 6 мая 2024

Розкішний будинок Меттью Перрі, який актор придбав за 4 місяці до смерті, знову виставили на продаж. Фото Актор у ньому майже не жив

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше