Київський метрополітен запустив процес майбутнього будівництва гілки метро на Троєщину

14 февраля 2016

До кінця 2016 року мають виготовити проектну документацію на будівництво в Києві багатостраждальної четвертої лінії метро – Подільсько-Вигурівської. Вона має пройти від Кільцевої дороги через центральний залізничний вокзал, Поділ (майбутня станція "Глибочицька"), мостом через річку Дніпро на лівий берег столиці – Вигурівщину і Троєщину, де мешкає близько 280 тисяч людей. Мають збудувати 12 станцій. На Троєщині також хочуть збудувати електродепо.

Відповідний тендер на виготовлення технічно-економічного обґрунтування оголосило комунальне підприємство "Київський метрополітен", про що раніше анонсував його керівник Віктор Брагінський. Проект має бути виготовлений до кінця 2016 року, а тендерна вартість цієї роботи – 60,1 млн грн. Конкурсні пропозиції розглянуть через місяць, 14 березня.

Нагадаємо, жителям Троєщини збудувати нову лінію метро обіцяють перед кожними виборами останні років 25. Проте обіцянки поки що навіть не втілили в проектній документації. Експерти зазначають, що на будівництво лінії метро на Троєщину потрібно буде близько 2 млрд доларів США та років п'ять на саме будівництво. Таких грошей у бюджеті немає – планують залучати інвесторів.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Астаф'єва у традиційному українському луці вразила акробатикою та поділилася рецептом корисного сніданку. Відео 30 апреля 2024

Артистка Даша Астаф’єва вразила прихильників акробатичними трюками.

Уламок від снаряду застряг у серці: військовому в Києві провели унікальну операцію 30 апреля 2024

Реабілітація військового триватиме 2 роки.

Просування РФ під Очеретиним: в ISW оцінили відведення ЗСУ з позицій 29 апреля 2024

Незважаючи на відхід українських сил, росіяни так і не досягли відносно швидких тактичних успіхів, зазначають аналітики.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ineed.ua 0.8
ineed.ua

Отзывов: 1

Мед-сервіс 0.2
Мед-сервіс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше