Львів і Херсон планують з'єднати капітально відремонтованою дорогою через Кіровоград

5 октября 2015

Невдовзі Світовий банк виділить Україні перший транш у сумі 560 млн доларів США на ремонт траси між Харковом та Полтавою, що є частиною дороги міжнародного значення Київ-Харків-Довжанський. Частину з цих грошей витратять на проектування дороги Львів-Кіровоград-Херсон.

Про це повідомив перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер.

"У цьому третьому транші будуть й інші компоненти, в тому числі проектування дороги Львів-Кіровоград-Херсон", – зазначив Шульмейстер.

Наприкінці червня цього року начальник департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку та автомобільних перевезень Мінінфраструктури Роман Хміль повідомив, що, скоріше за все, трасу Харків-Полтава відремонтують лише від Полтави до кордону з Харківською областю. Далі, мовляв, дорожнє покриття в достойному вигляді. Вивільнені гроші – 400-500 млн доларів – планують спрямувати на ремонт траси Львів-Кіровоград-Херсон. Ця ділянка дороги важлива, аби з'єднати Захід (у тому числі й Європу) з морськими портами, через які постачається чимало вантажів. Закінчити ремонт планують до 2018 року. 

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Кольчуга з 10 тисяч кілець та лати як в архангела: alyona alyona та Jerry Heil розповіли про свої образи для Євробачення-2024 5 мая 2024

Представниці України на пісенному конкурсі Євробачення-2024 alyona alyona та Jerry Heil у коментарі "Eurovision Ukraine official" розповіли, що означають їхні образи для виступу.

На в’їзді до Києва вантажівка на швидкості протаранила бетонні блоки 5 мая 2024

На в’їзді до Києва вантажівка на швидкості протаранила бетонні блоки. Подробиці та фото Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

Василіса Фролова поділилася світлинами з 3-річним сином та його батьком 5 мая 2024

Колишня телеведуча Василіса Фролова показала нові фото з трирічним сином Родіоном.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше