"Укрзалізниця" позбудеться відомчих лікарень, готелів та спортклубів – Бальчун

30 июня 2016

В "Укрзалізниці" нині триває реорганізація підприємства, яку проводить новий керівник поляк Войцех Бальчун. У держкомпанії вибудовують нову бізнес-модель та планують позбутися непрофільних активів – лікарень, спортивних клубів та готелів.

Про це Бальчун розповів під час зустрічі в Американській торговельній палаті в Києві, передає Delo.ua.

"Нам не потрібні готелі, спортклуби, лікарні. Ми повинні зосередитися на основних джерелах доходу від нашої діяльності. Якщо ми створимо нову бізнес-модель, зможемо вийти на міжнародний рівень", – сказав Бальчун.

Він оцінив дефіцит парку вантажних вагонів у 10 тисяч одиниць і наголосив, що потрібно розвивати цей сегмент.

"Нам потрібно ліквідувати кілька депо, спростити великий обсяг технічної документації", – додав керівник "Укрзалізниці".

Навесні цього року член правління "Укрзалізниці", а нині перший заступник міністра інфраструктури Євген Кравцов повідомив, що списанню в найближчі три-чотири роки буде підлягати близько 50% вантажних вагонів інвентарного парку "Укрзалізниці". Значна частина вантажних вагонів не буде придатна до експлуатації вже в найближчі рік-два, тож "Укрзалізниці" необхідно прийняти рішення, що робити з парком, який перетворюється на звалище брухту. Також слід залучати інвестиції в оновлення рухомого складу.

Нагадаємо, на базі Державної адміністрації залізничного транспорту "Укрзалізниця" створили публічне акціонерне товариство. До його складу також приєднали понад 50 підприємств і установ залізничного транспорту загального користування. У перелік підприємств, на базі яких утворилося ПАТ, входять шість залізниць, вагоноремонтні заводи, залізничні держпідприємства, проектно-вишукувальні інститути залізничного транспорту, кілька проектно-конструкторсько-технологічних бюро.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Юні доньки Гайді Клум і Джуда Лоу влаштували баттл сміливих луків на модному івенті. Фото 27 апреля 2024

Моделі Айріс Лоу та Лені Клум, котрих об'єднує не лише професія, а і той факт, що вони - доні дуже відомих батьків, актора Джуда Лоу та супермоделі Гайді Клум, відвідали модний захід у Нью-Йорку.

Коля Сєрга назвав два важливі фактори, чому Україна досі не здалася набагато сильнішій Росії 26 апреля 2024

На кону – втрата держави. Коля Сєрга назвав два важливі фактори, чому Україна досі не здалася набагато сильнішій Росії За його словами, українці самі собі допомагають тримати оборону

Олександра Заріцька зізналася про що думає під час тренування в залі 26 апреля 2024

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька, яка ще восени взялася за спорт, продовжує будувати сильне тіло.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше