Хто винний за Facebook-армагедон: Lizard Squad хизуються кібер-атакою, а в компанії це спростовують

28 января 2015

Група хакерів Lizard Squad взяла на себе відповідальність за перебої в роботі Facebook та Instagram. Ці заяви були опубліковані на офіційному акаунті групи в Twitter.

Вчора вранці на годину перестали працювати низка популярних сайтів, зокрема Facebook та Instagram. Користувачі по всьому світу постили твіти про перебої в роботі соціальних мереж.

Останній раз подібне траплялося в серпні 2004 року, коли тисячі користувачів по всьому світу мали труднощі в доступі до Facebook.

Група хакерів опублікувала на своєму Twitter сайти, які постраждали від їхніх дій.

Натомість представник Facebook заперечив, що сайт не був зламаний хакерами, повідомляє BBC. Він заявив, що проблеми "з'явилися після того, як ми зробили деякі зміни, що вплинуло на наші системи конфігурації. Ми швидко вирішили проблему - і два сервіси працюють на 100%".

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, як alyona alyona після Євробачення-2024 на київському вокзалі зустріли. Відео 13 мая 2024

Реперка alyona alyona, яка у дуеті зі співачкою Jerry Heil 11-го травня виборола третє місце на конкурсі Євробачення-2024, повернулася до Києва.

Дмитро Кулеба на тлі бабусиної хати поділився спогадами про дитинство. Відео 13 мая 2024

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба показав місце, де він був щасливим у дитинстві і куди йому хочеться постійно повертатися.

Опік сітківки лазерною указкою: лікар-офтальмолог розповів, як вберегти дітей від незворотного пошкодження зору 13 мая 2024

Лазерна указка використовується вчителями під час занять, а також є доступною іграшкою, якою полюбляють бавитися діти. Однак інколи, здавалося б, безневинні забавки завершуються візитом до лікаря-офтальмолога та пошкодженням сітківки.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мед -сервіс 1.4
Мед -сервіс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше