Літаючий скейтборд з "Назад у майбутне" став реальністю

28 октября 2014

Відомий завдяки фільму "Назад у майбутне 2" літаючий скейтборд став реальністю завдяки групі ентузіастів з Каліфорнії, які витратили на свій проект всі особисті заощадження.

Розробка була продемонстрована на Kickstarter, де за лічені дні зібрала понад 350 тисяч доларів, при початковому плані у 250 тисяч. Враховуючи те, що збір коштів тільки почався, скоріш за все, розробники зможуть отримати біля мільйону доларів США.

Сам принцип дії скейтборду, який отримав назву Hendo, не розголошується, але відомо, що в ньому використовується принцип магнітної левітації, тому для його використання потрібна спеціальна поверхня із добрими показниками провідності.

Окрім того, сам Hendo може працювати лише до семи хвилин, він сильно шумить, а орієнтовна вартість такого скейтборду становить 10 тисяч доларів. Але, попри таку суму, всі десять Hendo вже були замовлені. А перший серійний зразок розробники планують показати вже у грудні 2015 року, у рік, в якому проходять події фільму "Назад у майбутне 2".

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фахівці пояснили, чому не можна носити телефон близько до тіла 19 мая 2024

Чому не можна носити телефон близько до тіла?

Ще одна відома телеведуча заговорила про всиновлення дитини під час війни 19 мая 2024

"Думаю про такий варіант". Ще одна відома телеведуча заговорила про всиновлення дитини під час війни Раніше Кароліна Ашіон зізнавалася, що не полишає надії народити сама

Понад 50 БПЛА та 300 FVP-дронів Кличко передав захисникам України на Харківщині як допомогу від Києва 19 мая 2024

Понад 50 БПЛА та 300 FVP-дронів: Кличко передав захисникам України на Харківщині допомогу від Києва. Відео Столиця продовжує підтримувати ЗСУ

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мед -сервіс 1.4
Мед -сервіс

Отзывов: 1

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше