Перший покупець iPhone 6 від хвилювання впустив його прямо на тротуар

21 сентября 2014

Один з перших покупців iPhone 6, який був представлений 9 вересня,  в австралійському місті Перт впустив довгоочікуваний гаджет на тротуар.

18-річний Джек Куксі (Jack Cooksey) впустив свій iPhone 6 на виході з магазину Apple, намагаючись відповісти на питання журналістів місцевого телеканалу.

Він був так схвильований, дістаючи смартфон з коробки, що гаджет вислизнув з його рук і впав на тротуар. В результаті падіння екран нової моделі не був серйозно ушкоджений.

Компанія Apple 19 вересня почала офіційні продажі нових смартфонів iPhone 6 та iPhone 6 Plus в магазинах Apple Store і авторизованих реселерів в США, Австралії, Канаді, Франції, Німеччині, Гонконзі, Японії, Пуерто-Ріко, Сінгапурі та Великобританії.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Візерспун із дочкою-копією вигуляли на вечірку схожі сукні та діаманти. Фото 27 апреля 2024

Американська актриса Різ Візерспун вийшла в світ із 24-річною дочкою Авою, яку прихильники часто називають маленькою копією зірки.

У Києві суд виніс вирок дитячому тренеру, який чотири місяці розбещував малолітніх дівчат 27 апреля 2024

Чотири місяці розбещував малолітніх дівчат: у Києві суд виніс вирок дитячому тренеру Наступні 12 років зловмисник проведе за гратами

31-річна співачка померла під час концерту в Китаї: вона перечепилась і вдарилась головою об сцену 27 апреля 2024

31-річна співачка померла під час концерту в Китаї: вона перечепилась і вдарилась головою об сцену. Відео Виступ відбувся в будинку для літніх людей

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше