У США вперше надрукували револьвер на ЗD-принтері

23 ноября 2015

Джеймс Патрік, американський інженер, випробував багатозарядну короткоствольну зброю власної конструкції, більша частина якої створена з пластику за допомогою 3D принтера. Винахід отримав назву PM522 Washbear 2.0.

Револьвер зроблений за схемою пеппербокса Тернера - в ЗD-видрукуваній зброї подвійної дії встановлено барабан з шістьма чи восьми стволами, в кожен з яких необхідно помістити патрон калібру 22 LR (5,6×15,6 міліметри). Револьвер майже повністю сконструйований з ABS-пластику, металева деталь лише одна - бойок.

На відео автор в деталях розказує про Washbear й демонструє стрільбу з цієї зброї по мішені. Через те, що барабан має пластикові дула, його не можна використовувати повторно. Але саме завдяки використанню барабану з кількома стволами є можливість виконувати кілька пострілів з цієї зброї.

Як зазначає сам Джеймс Патрік, це перша багатозарядна вогнепальна зброя, яку можна виготовити за допомогою звичайного  ЗD-принтера, який друкує пластиками ABS і PLA.

Перший надрукований на ЗD-принтері пістолет Liberator було створено в 2013 році. Незважаючи на те, що пістолет був однозарядним, а ствол - одноразовим, урядом США було наказано забрати файли для його друку з вільного доступу.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Блінкен назвав основного постачальника для ОПК РФ 19 апреля 2024

Зусилля Пекіна підживлюють найбільшу загрозу європейській безпеці з часів закінчення холодної війни, зазначив держсекретар США.

Сіамські близнючки-зірки TikTok розповіли про стосунки з чоловіками 19 апреля 2024

Сіамські близнючки-зірки TikTok розповіли про стосунки з чоловіками: відео Кармен і Лупіти стало вірусним Сестри поділилися цікавими фактами з життя

Дівчина Пітта в літньому оверсайзі на голе тіло попозувала для модного кампейну 19 апреля 2024

Дівчина голлівудського актора Бреда Пітта, дизайнерка ювелірних виробів Інес де Рамон, схоже, не спробувати себе у ролі моделі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше