В Instagram думають про створення сервісу для дорослих

9 октября 2015

Співзасновник і голова належить Facebook соціальній мережі Instagram Кевін Систром розповів, що обговорював з колегами можливість створення версії сервісу для дорослих. Розміщені в такій соціальній мережі зображення мали б, за його словами, рейтинг R.

Згідно з прийнятою в США систему рейтингів для кінопродукції, в цю категорію потрапляють твори, що особи молодше 17 років можуть дивитися тільки в супроводі дорослих. Систром зазначив, що під час обговорень проекту труднощі починалися на етапі прийняття рішення про те, хто і як буде визначати, чи відноситься фото до категорії R. Він додав, що для Instagram головне — не створювати ресурси для розміщення порнографії, а давати людям можливість красиво самовиражатися.

Голова фотосервісу також пояснив, чому в Instagram заборонено публікувати зображення жіночих сосків без цензури. За його словами, причина — суворі правила App Store, а доступні в магазині Apple додатки можуть містити зображення оголених тіл лише в тому разі, якщо цьому ЗА присвоєно рейтинг "17+". У Instagram рейтинг — "12+", оскільки компанія не хоче закривати доступ в соціальну мережу підліткам.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві на Оболоні конфлікт між братами закінчився вбивством: подробиці справи 17 мая 2024

У Києві на Оболоні конфлікт між братами закінчився вбивством: подробиці справи. Фото і відео Підозрюваному загрожує до 15 років ув’язнення

iPhone з гнучким екраном: у мережу злили план Apple з випуску пристроїв 17 мая 2024

iPhone з гнучким екраном: у мережу злили план Apple з випуску пристроїв

В Індії випробували надрукований на 3D-принтері ракетний двигун 17 мая 2024

В Індії випробували надрукований на 3D-принтері ракетний двигун

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше