Матеріали для лазерного різання. Короткий опис

4 ноября 2018

Лазерне різання: матеріали, акрил, дерево, тканина, шкіра.

Перелік матеріалів для лазерного різання надзвичайно широкий:

  • - шкіра;
  • - ДСП;
  • - оргскло;
  • - дерево;
  • - метал;
  • - ПЕТ;
  • - фанера;
  • - акрил.

Це можуть підвередити не тільки фахівці в даній галузі, а й люди, які вперше стикаються з потребою обробки якого небудь матеріалу або порізки його за допомогою лазера.

Вищевказані матеріали використовуються частіше за інших, проте, ними не обмежується перелік доступних рішень - їх десятки. Варто відзначити неактуальність лазера при обробці ПВХ: під час різання даний матеріал виділяє кислоти і інші речовини, що перешкоджають технологічному процесу. У випадку з полівінілхлоридом більш актуальна фрезерна різка.

Лазерне різання шкіри

За допомогою лазерного обладнання виготовляються таблички, літери, світлові короби і інші елементи зовнішньої реклами. Це стосується лазерного різання тканин і шкіри, у тому числі. Ця технологія підходить для виробництва серійних і штучних виробів. Можливості програмного забезпечення лазерних верстатів дозволяють оператору повністю контролювати процес. Результат обробки багато в чому залежить від кваліфікації оператора - багатий досвід наших фахівців дозволяє їм виготовляти вироби будь-якої складності в максимально стислі терміни. Вартість робіт індивідуальна в кожному конкретному випадку, ціна багато в чому залежить від конфігурації необхідного вироби.

Застосування лазерного різання в побуті

Якщо потрібно зробити кому то сюрприз у вигляді оригінального подарунка, або піднести самий звичайний подарунок, але в дуже нестандартній формі, радимо звернутися до фахівців з лазерного різання або гравірування. У наш час технології дійшли до дуже високого рівня, завдяки чому завжди можна обробити в максимально стислі терміни, практично, будь-який матеріал, що ще зовсім не так давно, було неможливо.

А різноманітність послуг, що надаються в ринковій економіці, робить можливим будь-який каприз замовника реалізувати в життя. Лазерне різання дуже красиво зморитися при обробці дерева або фанери. Лазер робить дуже акуратні і рівні зрізи, які неможливо зробити "дідівськими" методами. Різниця в рівні робіт цими двома технологіями - просто неймовірна.

Дуже часто в бізнесі використовується порізка акрилу. Підприємства замовляють даний вид послуг через ціни і універсальності цього матеріалу. До того ж він має досить презентабельний зовнішній вигляд, якщо з ним правильно працювати. Так само не треба забувати про різноманітність колірної гами - що є важливою перевагою.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Співав гімн Росії та підтримував окупацію Криму: оперному співаку з Буковини повідомили про підозру 18 апреля 2024

Співав гімн Росії та підтримував окупацію Криму: оперному співаку з Буковини повідомили про підозру Уродженець України живе в РФ

Організували "бізнес" з легалізації іноземців в Україні: правоохоронці викрили злочинну групу 18 апреля 2024

Організували "бізнес" з легалізації іноземців в Україні: правоохоронці викрили злочинну групу. Фото Підозрюваним загрожує до дев’яти років позбавлення волі

Телеведучий Єгор Гордєєв розповів про хейт, від якого волосся стає дибки 18 апреля 2024

"Найгірше, що чув на свою адресу". Телеведучий Єгор Гордєєв розповів про хейт, від якого волосся стає дибки Телеведучий зізнався, з якими коментаторами поводиться дуже жорстко: "Страшенно не терплю"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше