Як вибрати пилосос?

7 января 2022

Перш ніж приступити до вибору ідеального пилососа, треба визначитись з деякими параметрами, зокрема з такими:

  • -     наскільки часто ви робите прибирання;
  • -     яка площа вашої квартири, чи може дому;
  • -     чи є у вас час на просушку деталей після прибирання і таке інше.

Від цього буде залежати вибір саме того типу пристрою, який стане для вас найзручнішим, тим паче, що вибрати є з чого - пилососи з мішками і без мішків https://www.rowenta.ua/ДОГЛЯД-ЗА-ПОМЕШКАННЯМ/Пилососи-без-мішків/c/bagless%2Bvacuum%2Bcleaners, ручні і автоматичні, вертикальні і стандартні і т.п.

rowenta

Які бувають пилососи?

  1. 1. Стандартні пилососи. Вони складаються з корпусу на коліщатках з пилозбірником та мотором усередині. До корпусу кріпиться шланг всмоктування з трубою. Живляться такі пилососи від мережі, оозрізняються габаритами, потужністю, типом пилозбірника, якістю фільтрів тощо.
  2. 2. Вертикальні малогабаритні пилососи, у яких корпус та труба, по суті, становлять одне ціле. Можуть працювати від мережі або акумулятора. Займають дуже мало місця, але й потужність всмоктування у них загалом нижча, як і об'єм пилозбірника. Крім того, ними не прибереш, наприклад, павутиння зі стелі, тому що їх не можна перевертати. Такі пристрої ідеальні для маленьких квартир, де немає килимів та свійських тварин.
  3. 3. Ручні компактні пилососи. Малопотужні компактні пилососи працюють від акумулятора. Вони не підходять для повноцінного прибирання, але стануть у пригоді, якщо потрібно вичистити салон автомобіля або швидко прибрати розсипаний пісок, землю та інші забруднення.
  4. 4. Роботи-пилососи. Це досить дорогі «іграшки», які чудово підтримують чистоту в будинку, прибираючи пил та дрібні забруднення в доступній їм зоні, а деякі моделі вміють ще й проводити вологе прибирання. Працюють вони від акумулятора та потребують підзарядки, але не підходять для великих квартир чи будинків, де є килими.

Що треба врахувати при виборі пилососа?

Скоріш за все, найбільш зручними є стандартні пилососи, яі найкраще підходять для прибирання квартир, невеликих офісів та будинків. Перш за все, треба визначитисья з  типом пилозбірника:

  1. 1. Мішок. Одноразові мішки – це гігієнічно та зручно: через 5-6 прибирань ви просто акуратно дістаєте його та викидаєте. Єдиний мінус – необхідність купувати нові мішки, що тягне за собою додаткові витрати.
  2. У комплект до деяких моделей пилососів входить також багаторазовий мішок з пиленепроникної тканини. Насправді, це не більше ніж хитрощі виробників, оскільки покупці вважають, що це дуже економно. Насправді ж багаторазовий мішок не дуже приємно спорожняти (пил, який ви витрушуєте, відразу піднімається в повітря), і згодом він просто обростає брудом. Останнім часом таких моделей стає все менше.
  3. 2. Циклонний фільтр. У цьому випадку роль пилозбірника грає пластиковий фільтр-контейнер, в якому під час роботи пилососа створюється справжнісінький повітряний вихор. Сміття та пил потрапляють у нього та під дією центробіжної сили осідають на стінках контейнера. Дрібніші частинки затримуються за допомогою системи фільтрів. Після збирання контейнер необхідно витрусити та вимити.
  4. 3. Аквафільтр. У такому пилососі повітря проходить через резервуар із водою, де й осідає пил. Приємний побічний ефект – під час прибирання з пилососу виходить чисте та зволожене повітря.

Де купити?

Зрозуміло, що пилосос має бути роботящим та надійним, тому варто віддати перевагу брендам, що зарекомендували себе у відповідному сегменті виробництва побутової техніки. Саме до таких брендів відноситься Rowenta. На сайті офіційного представництва Rowenta в Україні www.rowenta.ua можна знайти офіційних дистриб'юторів і замовити продукцію з гарантією на ремонт та обмін за європейськими стандартами.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Камінська показала результати пластичної операції 19 апреля 2024

Співачка Слава Камінська, яка днями розказувала про причину пластичного апгрейду в зоні декольте, показала результат.

Мейхер знов на собі продемонструвала одяг власного бренду 19 апреля 2024

Хто-хто, а екс-"ВІА Гра" і бізнесвумен Надія Мейхер знає, як зекономити на рекламі.

У Німеччині затримали двох агентів РФ, які планували зірвати допомогу ЗСУ 19 апреля 2024

У центрі уваги диверсантів були транспортні шляхи, які використовують для перевезення військових вантажів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше