Прикольні конструктори-липучки Bunchems

8 января 2017

Відмінним подарунком для малюків від 3 років вважаються нетривіальні барвисті конструктори Bunchems. Ці ігрові набори складаються з великої кількості різнокольорових кульок-реп’яхів, які легко з'єднуються між собою та утворюють забавні фігурки. Малюк може самостійно комбінувати кулясті деталі, розвиваючи фантазію та уважність.

Елементи в наборах згруповані за колірною гамою й доповнені різними аксесуарами. У комплекті з реп’яшками йдуть прикраси для майбутніх творінь: вуса, окуляри, оченятка, носики, капелюшки та інше. Ці деталі вставляються в спеціальні отвори, що знаходяться в центрі кожної кульки. Між собою елементи легко з'єднуються, досить тільки прикласти їх один до одного. Аксесуари можуть випадати, тому для їх встановлення потрібно докласти мінімальні зусилля.

Оригінальні конструктори Bunchems за приємною ціною можна знайти, наприклад, у магазині дитячих товарів sharatoys.com.ua. Модельна лінійка наборів цієї торгової марки представлена ??тематичними серіями про тварин, рослин, комах, предмети меблів або транспортні засоби. Окремі конструктори виконані в стилі якого-небудь популярного мультфільму або розповідають про міжгалактичні подорожі. Дитина будь-якого віку захопиться збиранням веселих «колючих» фігурок із липких кульок, упізнаючи в них улюблених героїв або створюючи неймовірні іграшкові дива.

Деталі конструкторів Банчемс абсолютно безпечні для дітей 3 років і старших. Різнобарвні реп’яхи виготовляються з екологічно чистих матеріалів, не пахнуть «хімією» та не мають гострих кінців. Малюк не пораниться під час гри, а лише отримає масу позитивних емоцій. Перед складанням липких фігурок дівчаткам і матусям рекомендується зібрати волосся, щоб завзятий карапуз часом не втілив свої фантазії всередині чиєїсь зачіски. Однак деталі оригінальних наборів досить легко витягуються й не становлять серйозної загрози.

Розвиток за допомогою гри з незвичайним «липким» конструктором удвічі цікавіший. Можна навчити малюка розрізняти кольори, тварин, комах, геометричні фігури та багато іншого. Збираючи конструктор самостійно, дитина тренує дрібну моторику пальчиків та уяву. Під час подібних забав розкривається творчий потенціал карапуза й формується сприйняття понять «частинка» і «ціле».

Барвистий та абсолютно унікальний конструктор Bunchems – це чудовий подарунок хлопцям і дівчатам, що відкриває перед дітьми нові можливості й межі свідомості.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо як дізнатися, які “Доступні ліки” безоплатні, а які з доплатою 12 мая 2024

Програма реімбурсації “Доступні ліки” охоплює понад 500 найменувань лікарських засобів та медичних виробів, які пацієнти отримують безоплатно або з...

Стали відомі 10 знаменитостей, які своїм прикладом спонукають поголити голову 12 мая 2024

"Це ніби звільняє". 10 знаменитостей, які своїм прикладом спонукають поголити голову Поголена голова – це більше, ніж стрижка. Це – заява

Космічний телескоп «Спітцер» пояснив харчові звички надмасивної чорної дірки — вона «їсть» регулярно та потроху 12 мая 2024

Космічний телескоп «Спітцер» пояснив харчові звички надмасивної чорної дірки — вона «їсть» регулярно та потроху

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше