Чим особливі махрові рушники?

9 января 2018

Кожен з нас знає, як приємно вийти з ванної та закутатись в ніжний, мякий та симпатичний рушник. Особливо – в прохолодні дні, такі бажані вихідні чи будь-який день. А щоб якості такого рушника залишались без змін протягом довгого часу, потрібно відповідально підійти до вибору виробу.

Купуючи махрові рушники оптом ви зможете добряче зекономити або навіть заробити. Оптова закупка рушників – вигідний бізнес, реалізувати який можна навіть поза межами міста. Багато хто знає, що одне із найвигідніших місць для закупів – Хмельницький. Але тепер зовсім не обов’язково навідувати місто для закупів. Зробити замовлення можна і через інтернет, нічого не втрачаючи при цьому в матеріальному плані.

Якщо ж ви підбираєте подарунок для себе, то слід звернути увагу на деякі нюанси. Правильно підібраний рушничок володіє наступними перевагами:

  • - Добре всмоктує вологу.
  • - Зроблений із щільного полотна.
  • - Має оптимальну довжину ворсинок.
  • - Мякий, але не надто.

Якщо рушник занадто ніжний, значить, в складі матеріалу присутня велика кількість синтетики. З часом він буде електризуватись і виконувати свої функції не на всі 100%.

Як доглядати за махровим рушником?

Щоб вироби прослужили довше, варто пам’ятати про наступне:

  • - Прати вироби потрібно при температурі до 60 градусів.
  • - Пральну машинку не варто загружати більше, ніж на 70%.
  • - Якість ворсинок погіршується від порошку для кольорової білизни.
  • - Велика кількість кондиціонеру негативно впливає на вбираність рушником вологи.
  • - Не рекомендується обирати сушку при 800 оборотах.

Сушать рушники на свіжому повітрі. Якщо такої можливості немає, то просто на балконі. Батареї або спеціальні пристрої для сушки краще не використовувати.

Недолік махрового рушника – його потрібно часто прати, щоб ворсинки не стали середовищем розвитку бактерій. Проте замінити приємні відчуття від використання виробу – неможливо. Вихід із такої ситуації – замовити одразу декілька комплектів, які можна чергувати у використанні.

Корисна порада! Якщо ви поставили пляму на рушник, то знайте. Відбілюють лише вироби без вишивки та малюнків. Відбілювач наносять на пляму перед кипятінням або вже під час процесу. Не рекомендується виварювати вироби, які попередньо не замочувались. Якщо зробити навпаки, то пляма лише глибше проникне у тканину і усунути таку проблему буде набагато складніше.

Якщо вас цікавлять дійсно вартісні вироби із доставкою по Україні, то знайти їх можна на сайті: Polotenca.ua.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Google посилює захист смартфонів від крадіжок 18 мая 2024

Google посилює захист смартфонів від крадіжок

Олександр "Терен" Будько пояснив, чому іде на "Холостяк" 18 мая 2024

Після того, як стало відомо, що героєм нового сезону шоу "Холостяк" стане ветеран російсько-української війни Олександр "Терен" Будько, претендентки на його серце на деякий час обвалили сайт каналу СТБ.

Тіна Кунакі полюбляє більше зніматися для рекламних кампаній та модних брендів, ніж виходити на подіуми 18 мая 2024

Модель Тіна Кунакі з тих манекенниць, які полюбляють більше зніматися для рекламних кампаній та модних брендів, ніж виходити на подіуми.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше