Протест: як виглядати модно цієї осені і взимку?

9 ноября 2016

Подіумні тенденції бувають різними, є мода для юних дівчат і для бабусь похилого віку. Ми вирішили попорпатися в модних трендах і відібрати із них самі молодіжні, кльові і прогресивні. Допоміг нам у підготовці цієї статті Інтернет-магазин Протест.

Отже, поїхали!

1. Все своє ношу з собою

Ви вже здогадалися, що мова піде про рюкзаки. Молодіжний одяг в принципі важко уявити без такого аксесуара, як рюкзак. Однак в цьому сезоні він набуває нового забарвлення - рюкзаки стають меншими і більш гламурнми, їх вже можна брати з собою не тільки в похід або на природу, а й в ресторан, і навіть на званий вечір. Маленькі шкіряні рюкзачки, інкрустовані кристалами або прикрашені іншими декоративними елементами, такими, як пряжки, заклепки і навіть шипи - все це зараз знаходиться на піку молодіжної моди.

2. Масивні черевики

Знову ж таки, на подіумах в цьому сезоні йде чергове розвінчання стереотипів - масивні черевики тепер уже прийнято носити не з косухами або дутиками, а на контрасті - з сукнями із шифону та інших невагомих і ніжних матеріалів. Поверх цієї сукні, звичайно ж, можна одягнути незмінний супутник масивних черевиків - шкіряну куртку-косуху. У такому прикиді ви будете виглядати настільки актуально, що ваш образ підійде як для повсякденного лука, так і для вечірнього виходу в люди. Головна умова - якісне взуття, підібране за кольором і розміром.

3. Світшоти.

Цим пунктом ми не хочемо нікого дивувати, адже світшоти знаходяться на вістрі моди вже не перший сезон. Вони прийшли разом з духом вісімдесятих, який панує зараз в одязі, і, схоже, не збираються здавати свої позиції. Цієї осені та взимку світшоти стануть ще більш ексцентричними. Вкрай модно носити світшот, який щось намагається донести світу - будь то яскраве і барвисте зображення, або ємне висловлювання. Якщо вам мало місця спереду - можна вибрати світшоти з написом на спині, нехай читають ті, хто йдуть за вами.

4. Шапка

Ну, або головний убір, як говорили наші батьки. Забудьте часи, коли ви мерзли на холоді, соромлячись одягнути на голову «щось», що псує весь ваш зовнішній ансамбль. На сьогоднішній день не існує шапки, яка не підійшла б до вашого одягу. Це може бути як скромна в'язана «бабуся-стайл», так і шикарний кашеміровий капелюх з полями. Вибирати вам, але пам'ятайте одне: в цьому сезоні головний убір актуальний навіть у приміщенні.

5. Біжутерія

Так, ваша мама досі перебуває в переконанні, що краще один тонеееееесенький золотий ланцюжок на шиї, ніж кілограм дерев'яних бусів. Не намагайтеся її переконати, так раніше було прийнято. Просто повірте нам на слово, що біжутерія в цьому сезоні зовсім не сигналізує про відсутність у вас коштів на дорожчі прикраси. Більш того, вона демонструє ваш хороший смак і актуальність вашого «прикиду».

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як використовується чорний кмин у косметології та у догляді за волоссям? 20 мая 2024

Дізнайтеся про використання чорного кмину у косметології та догляді за волоссям. Поради та рецепти для здоров'я і краси вашого волосся.

Моніка Белуччі у французькому глянці підкреслила привабливі форми сукнею української дизайнерки 20 мая 2024

59-річна італійська актриса і модель Моніка Белуччі стала героїнею червневого номера французького Marie Claire.

Старший син Кейт Міддлтон принц Джордж у 2016 році порушив протокол, прийшовши на зустріч з Обамою в халаті 20 мая 2024

Старший син Кейт Міддлтон принц Джордж порушив протокол, прийшовши на зустріч з Обамою в халаті Королівські особи ледь не від самого народження зобов'язані дотримуватися строгих правил

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Italiavogs 5.0
Italiavogs

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше