Надійна охорона - безпека та спокій

12 октября 2020

Як відомо, небезпека, пов’язана з ризиком несанкціонованого проникнення в приватне житло, в кризові періоди збільшується в рази, тому зараз особливо необхідно подбати про надійний  захист свого помешкання. Важливо усвідомлювати, що не існує такої охоронної системи, яку  неможливо зламати. Основне питання полягає в тому, скільки часу знадобиться злодію, щоб нейтралізувати ці системи і проникнути в приміщення.

Як відомо, крадії можуть потрапити до житла через вікна, або двері, тому існує цілий ряд запобіжних заходів, які можна використати, щоб захистити свій дім. Але найбільш надійним варіантом серед усіх можливих можна вважати фізичну охорону об’єктів, як житлових, так і промислових, яку пропонує клієнтам Компанія ТОВ «Віп - Захист - 1».

Переваги охоронної компанії ТОВ «Віп-Захист-1»

Досвідчені фахівці ТОВ «Віп-Захист-1» мають багатий досвід в галузі встановлення комплексних охоронних систем, які надійно забезпечують захист власника будинку чи квартири від несанкційного проникнення. Компанія у своїй діяльності суворо дотримується принципів, серед яких:

  • надійність охорони;
  • доброчесність і повна відповідальність співробітників;
  • збереження повної конфіденційності;
  • високий професіоналізм персоналу, левова частка якого пройшла школу в системі Міністерства Внутрішніх Справ та Збройних Силах України;
  • відповідність чинному законодавству.

Компаній пропонує клієнтам послуги різного ступеню складності, детально з якими ви в будь-який час можете ознайомитись на сайті установи, перейшовши за посиланням: vipzahyst.com.ua.

Додаткові засоби захисту помешкання

Як зазначалося вище, йдеться про захист дверей та вікон.

1. Захист дверей. Основні вимоги до вхідних дверей,
які повинні мати наступні характеристики:

  • бути виконані з якісних матеріалів і мати міцну і надійну конструкцію;
  • полотно дверей не повинно мати зовнішніх зварних швів;
  • бути стійкою до зламу;
  • мати протипожежні властивості;
  • бути обладнані різними рівнями захисту - замками з різною секретністю і міцністю, спеціальними контрольними пристроями, протизнімними штирями і антизрізами, міцними броненакладками і ін.

2. Захист вікон. З метою зміцнення скла металопластикових вікон застосовують спеціальні плівки, які наносяться зсередини склопакета. Вони утримують уламки скла при спробі його розбити. Також використовують протизламну віконну фурнітуру, що додатково захистить вікно. При цьому фурнітура повинна забезпечувати щільне прилягання віконних стулок, щоб зробити неможливим злам вікна без використання спеціального інструменту. Віконні ручки повинні замикатися на ключ, це буде перешкоджати їх повороту вручну при розбитті скла або при спробі просвердлення рами.
Для додаткового захисту вікон можна використовувати металеві решітки.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні 17 октября 2024

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні - корисні статті від Арма Люкс

Как выбрать идеальный послеоперационный бандаж: советы врача 11 октября 2024

Послеоперационный бандаж — важное средство для поддержки и защиты тканей после хирургического вмешательства. Его правильно подобранное использование способствует ускорению заживления

Forbes назвав найбагатшу співачку у світі: у неї більше грошей, ніж у Ріанни 8 октября 2024

Forbes назвав найбагатшу співачку у світі: у неї більше грошей, ніж у Ріанни За пів року її капітал зріс на 500 мільйонів доларів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 3

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше