Набір стендів для початкових класів НУШ - це збереження часу при оформленні класу

15 апреля 2020

Ви готуєтесь до нового начального року і Вам потрібно купити стенди для класу НУШ? Тоді Вам до нас. З першого року запровадження Нової Української Школи ми розробляємо різноманітні макети стендів. Кількість їх буде зростати постійно. Але найкращим варіантом є комплексне оформлення. Поговоримо про це.

Як правило всі початкові класи Нової Української Школи мають бути оснащені обов’язковими стендами. До таких стендів відносять наступні товари:

  • організаційні стенди (класні куточки, куточки "Щоденні новини", "Ранкові зустрічі", рутини, правила класу, "Коло вибору");
  • навчальні ("Стіна слів", "Одиниці вимірювання", "Компоненти дій", "Українська абетка та цифри", "Мовна та математична скарбничка", "Склад числа", "Табличка множення");
  • мотиваційні ("В нас можна...", "Зарядний пристрій", "В нашому класі", "Сиди правильно").

Всі ці стенди можна оформити в єдиному стилі. Варто лише обрати, які саме стенди та в якому оформленні Вам більше до вподоби. А наш дизайнер надасть Вам макет повного оформлення.

Замовити стенди для початкових класів можна не лише за нашими зразками, а на будь-яку тематику. Ми можемо запропонувати оформити все приміщення класу в стилі "Сонячне місто" з Незнайком та його друзями, "Друзі-олівці", "Весела Африка", "Україна", "Місто чарівних літер" та іншу тематику.

Як обрати фірму для виготовлення стендів, щоб не помилитися?

  • Зверніть увагу, як давно існує обраний Інтернет-магазин.
  • Кількість запропонованих ескізів та можливість змінити будь-який за Вашим проханням.
  • Матеріал, з якого виготовляються стенди. Найкращим є пластик ПВХ. Всі інші матеріали (вологостійкий картон, МДФ, ДСП) менш якісні, термін експлуатації в них нижче.
  • Гарантована якість друку, можливість протерти або дезінфікувати виріб.
  • Різні форми доставляння: самовивіз, відправлення Новою Поштою або Укрпоштою.

Форма оплати: наложений платіж при отриманні, перерахування на рахунок, оплата по договору (з повним комплектом документації для юридичних осіб)

Всім цим критеріям відповідає наш магазин. Купити стенди для школи просто: заходьте в наш магазин stendall.com, обирайте макет, який найбільше відповідає Вашим вимогам, внесіть в нього потрібні Вам зміни, отримайте готовий стенд, який буде милувати око якісним друком малюнків, а співвідношення ціна/якість зроблять Вашу покупку вдалою.

Джерело: https://stendall.com/

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Виведення із запою 18 октября 2024

Запій є серйозною проблемою, яка потребує професійного втручання. Багато клінік у Хмельницькому надають послугу виведення із запою, що допомагає стабілізувати стан пацієнта та відновити нормальне функціонування організму

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

Такси Мукачево — Львов: безопасное и надёжное межгородское такси 15 октября 2024

Поездка из Мукачево во Львов — это популярный маршрут среди тех, кто путешествует по Закарпатью. Такси становится одним из самых удобных способов передвижения, предлагая прямое сообщение и комфорт

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше