Як підготуватися до народження дитини?

18 января 2021

Кожна майбутня мати, що хоче народити здорове маля, знає, що для цього потрібно покинути шкідливі звички, дослухатися до порад лікарів, не перенапружуватися і правильно збалансовано харчуватися. І от з останні виникають проблеми, бо відрегулювати раціон харчування та знайти високоякісні продукти в умовах нашого життя досить важко. Тому лікарі радять жінка ще на етапі планування дитини починати вживати вітаміни.

Які вітаміни обрати вагітній жінці?

Комплексів вітамінів для вагітних жінок розроблено немало, тому так важко обрати серед них найкращі. Лікарі радять приймати саме ті комплекси, що враховують потреби організмів матері і дитини протягом різних періодів розвитку. Наприклад, зараз часто акушери-гінекологи і майбутні матусі віддають перевагу комплексу Фемібіон, який включає два препарати:

  1. Фемібіон 1 – це засіб, що рекомендується починати приймати ще на етапі планування вагітності, щоб в організмі жінки накопичилися певні мікроелементи, які потім будуть витрачатися у великому обсязі. Також цей препарат варто приймати весь 1 триместр вагітності, тобто до кінця 12 тижня.

  2. Фемібіон 2 – цей препарат необхідно починати приймати на початку 13 тижня та й до кінця вагітності, бо в ньому містяться мікроелементи і вітаміни в такому обсязі що покривати потреби майбутньою матері та дитини під час активного зростання маляти.

Які мікроелементи та вітаміни потрібні під час вагітності?

Основними мікроелементами та вітамінами, у яких зростає потреба під час вагітності, є:

  • Фолієва кислота – це елемент що приймає участь у розподілу та розмноженні клітин, важливий у процесі закладки органів дитини. Також речовина попереджає виникнення дефектів хребта, сприяє правильному розвитку нервової трубки та мозку дитину.

  • Вітамін Е – антиоксидант, що сприяє виведенню вільних радикалів, нормалізує гормональний баланс, регулює кисневий обмін в клітинах, попереджує завчасне переривання вагітності.

  • Магній приймає участь у формуванні життєво важливих систем й органів маляти: нервової, серцево-судинної систем, м'язів, кісток, волосся, нігтів, очей і вух. Також елемент попереджає виникнення негативних явищ у жінки, що може спровокувати вагітність.

  • Залізо приймає участь в синтезі білка, допомагає утворенню м'язової тканини, здійснює профілактику анемії та запобігає виникненню тонусу матки.

  • Йод запобігає виникненню порушень в роботі щитовидної залози жінки і приймає участь у формуванні органів дитини.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как выбрать надежные входные двери? 27 апреля 2024

Безопасность жилища – одна из приоритетных задача. Для решения этой проблемы необходимо выполнить комплекс мероприятий, одним из звеньев которого является установка надежных входных дверей

Ще два українські актори вступили до лав ЗСУ - обидва раніше грали у Театрі на Подолі 26 апреля 2024

Замінили сцену на фронт. Ще два українські актори вступили до лав ЗСУ Обидва раніше грали у Театрі на Подолі

Співачка TAYANNA відверто зізналася, за що зараз живе та скільки коштів їй потрібно на місяць 26 апреля 2024

"Телефонувала – і привозили гроші". Співачка TAYANNA відверто зізналася, за що зараз живе та скільки коштів їй потрібно на місяць Артистка каже, що коли потрібна допомога, звертається до колишніх чоловіків

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

7 роддом 5.0
7 роддом

Отзывов: 1

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше