Активістів «УДАРу» переслідували невідомі із вогнепальною зброєю

19 октября 2012

В Ірпені, напередодні візиту лідера партії «УДАР» Віталія Кличка на Київщину, організована група молодиків понищила всю партійну агітацію у місті та позривала оголошення про приїзд Кличка в регіон. Про це заявили у Київському обласному штабі партії «УДАР».

В «УДАРі» також розповіли, що протягом дня їхніх активістів в Ірпені під надуманими приводами працівники правоохоронних органів доставляли у відділення міліції для проведення профілактичної бесіди, а молоду агітаторку побили невідомі під час того, як вона роздавала мешканцям міста запрошення на зустріч із Віталієм Кличком.

Після того, як місцеві депутати від «УДАРу» виявили та знешкодили групу молодиків, що псувала агітацію партії, в Ірпені за представниками «УДАРу» почали їздити чотири мікроавтобуси хлопців спортивної статури із вогнепальною зброєю. Невідомі молодики залякували агітаторів «УДАРу» та погрожували їм фізичною розправою. В той же час міліція Ірпеня жодної протидії  цьому не чинила.

Один із місцевих депутатів від «УДАРу» повідомив, що партійцям вдалося зафіксувати номерні знаки мікроавтобусів із молодиками, а також з’ясувати, що курував їхню діяльність якийсь Сергій із Кременчука. В партії наголосили, що не збираються залишати непоміченим той факт, що серед білого дня їхніх активістів залякували люди зі зброєю, однак не стали звинувачувати у цьому саме владу.

Як відомо, 19 жовтня лідер партії «УДАР» Віталій Кличко збирається відвідати Київську область, зокрема Ірпінь та Вишневе.

Чтобы узнать больше, читай отзывы.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Путін озвучив "базу" для потенційних переговорів 17 мая 2024

Якщо почнуться переговори, то Росія буде виходити "з реалій на землі", попередив російський правитель.

Режисер "Шаленого Макса" дотримав слова і зняв у "Фуріосі" хлопчика, якого булили через карликовість 17 мая 2024

Режисер "Шаленого Макса" дотримав слова і зняв у "Фуріосі" хлопчика, якого булили через карликовість. Трейлер Він доєднався до зіркового акторського складу

Усик перед поєдинком з Ф'юрі ефектно з'явився на пресконференції під "Барабан" Пивоварова та Klavdia Petrivna 17 мая 2024

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF, українець Олександр Усик у ніч із 18-го на 19-те травня битиметься з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше