Авто з Європи (Німеччини, Польщі, Литви) - купити та пригнати автомобіль з Європи

21 марта 2018

Авто з Німеччини

Авто з Європи (Польщі, Литви, Німеччини)

На вулицях міст України останнім часом все частіше можна побачити автомобілі з іноземними номерами. І сьогодні цим вже нікого не здивувати. Тенденція така, що авто з Європи – це у більшості випадків аж ніяк не туристи, що подолали тисячі кілометрів за українським салом та за найгарнішими дівчатами у світі, – це наші підприємливі та практичні громадяни, що за нескладними розрахунками зрозуміли наскільки вигідно завозити машини з Європи. Найчастіше це авто з Польщі, авто з Німеччини, також широкий авторинок Литва та авторинок Німеччина. Компанія "ЕвроПригон" допоможе купити та доставити авто в Україну.

У наш час цивілізований світ не сприймає автомобіль як предмет розкоші, він вже давно знаходиться у категорії предметів першої необхідності, однак, звичайно, деякі марки і види авто додають статусності їх власникам, і з цим важко не погодитись.

Авто з Німеччини - ідеальний стан за дешевий автомобіль

На жаль, в Україні ситуація дещо інакша. Придбати нове авто може дозволити собі не кожен. Саме тому, наприклад, купити авто в Німеччині – хороший варіант для пересічного українця. Машини з Європи – це на сьогодні поширена серед українців практика. Якісне покриття доріг та постійні техогляди – запорука відмінного стану б/в європейських машин. Також, дуже радує ціна авто з Європи. Автомобіль з Польщі, наприклад, можна купити в декілька разів дешевше, ніж в Україні.Неможливо також залишити поза увагою авто з Німеччини. Стратегія країни - покращення всієї технічної бази країни - всі автомобілі і техніка тут в ідеальному стані. Найбільшою популярністю на авторинку Німеччини користуються моделі від 3 до 5 років використання. Їх відрізняє те, що вони мають чудовий технічний стан і вигідну вартість.

Отримати знижку 35% на послуги з покупки авто з Німеччини на САЙТІ

Окрім цього авто з Німеччини відмінно тримають дорогу і на всіх поворотах ведуть себе впевнено, чітко повторюючи профіль дорожнього полотна.

Купити авто з Європи (Польщі, Литви, Німеччини): поради

А зараз, інформація, яку хоче знати кожен потенційний покупець автомобіля з Європи:

Найдешевші машини з Європи зосереджуються якраз поблизу німецького кордону, адже як нам вділося дізнатися, у сусідню з нами Польщу звозять автомобілі, які вигідно купили саме в Німеччині для перепродажу.

Але, загалом, враховуючи транзитні витрати по доставці машина з Європи, ціни на авто з Німеччини, авто з Польщі та автомобіль з Литви вважаються найдоступнішими для гаманця українця.

Для замовлення та пошуку автомобіля з Європи звертайтесь за телефоном до компанії "ЕвроПригон"

(099) 977 97 96 (Viber)

(098) 977 97 96

(073) 977 97 96

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сіамські близнючки-зірки TikTok розповіли про стосунки з чоловіками 19 апреля 2024

Сіамські близнючки-зірки TikTok розповіли про стосунки з чоловіками: відео Кармен і Лупіти стало вірусним Сестри поділилися цікавими фактами з життя

Біль у стегні: 6 порад, які допоможуть 19 апреля 2024

Біль у стегні: 6 порад, які допоможуть

Лікарі назвали 5 корисних властивостей чаю з материнкою 19 апреля 2024

Виявляється чай із материнкою (орегано) багатий на сполуки, які захищають від хвороб, борються із запаленнями тощо.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Відзив 5.0
Відзив

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше