Як обрати найкращу команду приватних виконавців

28 мая 2019

Статистика свідчить про наявність суттєвих проблем з питань виконання судових рішень в Україні. Такий стан справ негативно відображається на захищеності громадян, інвесторів та інших категорій, адже процес виконання судового рішення є останньою стадією судового провадження. Проте, якщо виконавче провадження не виконується,сам процес втрачає будь-який сенс.

Декілька років тому в Україні запроваджено інститут приватного виконавця. Його завдання полягає у підвищені ефективності процесу виконання судових рішень, також зменшення навантаження на державних виконавців.Такий підхід успішно зарекомендував себе в інших країнах. Приватні виконавці ефективно працюють у сфері реалізації судових рішень поряд зі спеціалістами Державної виконавчої служби на правах самозайнятих осіб і під наглядом органів Мін'юсту.

В чому полягає робота приватного виконавця?

Якщо тривалий час на забезпечується виконання рішення суду, то зацікавлені сторони процесузазнають збитків. При зверненні до приватних виконавців України ви отримаєте можливість швидко і в повному обсязі відшкодувати заборговані кошти. Як приклад, товариш завинив вам гроші, які потім відмовився повернути. В такому разі Вам необхідно звернутись в суду з позовом і документами, що підтверджують наявність заборгованності, строки її погашення. Своїм рішенням суд зобов’язує кредитора повернути борг. Відтепер, на этапі виконання судового рішення, Ви можете самостійно обрати до кого звернутись за правовою допомогою і надати перевагу державному виконавцю чи приватному. Повноваження приватного виконавця дозволяють надавати такі послуги, при цьому оплата за роботу приватному виконавцю не є високою.

Чому треба надати перевагу приватним виконавцям?

При зверненні за правовою допомогою до команди приватних виконавців, фахівців всеукраїнського об’єднання "ФАКТ", за адресою https://fakt.org.ua, Ви отримаєте:

  • належне забезпечення виконання судових рішень;
  • виконання написів нотаріату;
  • реалізацію рішень комісій зрозгляду трудових спорів;
  • якісне представництво інтересів під час судових процесів;
  • послуги щодо стягнення проблемних активів та заборгованості.

До нашого списку приватних виконавців увійшла команда кваліфікованих і досвідчених юристів з бездоганною репутацією, які представляють різні регіони України. Двзоніть прямо зараз до нас.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Марк Цукерберг зі стильною бородою викликав бурхливу реакцію в мережі 24 апреля 2024

Марк Цукерберг зі стильною бородою викликав бурхливу реакцію в мережі: засновник Facebook і його дружина відреагували Прихильники програміста закликали його змінити імідж

Єфросиніна поділилася враженнями про президента і першу леді 23 апреля 2024

Зеленський зібраний і дисциплінований, а Зеленська дуже закрита: Єфросиніна поділилася враженнями про президента і першу леді Вони знайомі вже багато років

США готують зброю для України на $1 млрд - ЗМІ 23 апреля 2024

ЗСУ отримають велику кількість бронетехніки, включно з БМП Bradley, які добре зарекомендували себе на полі бою.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Віталій 5.0
Віталій

Отзывов: 6

Хесторія Україна 0.1
Хесторія Україна

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше