Завод Ford закрывает единственный в Бельгии завод

29 октября 2012

Американський автоконцерн Форд почав економити. Компанія закриває єдиний завод у Бельгії. Причиною стало зниження попиту на авто. Лише за останній рік сума збитків компанії становить близько мільярда доларів.

Об'єм продажів, за прогнозами експертів, буде й далі скорочуватися. Тож керівництво почало втілювати план реорганізації. Вже до кінця 2014 року завод у місті Генк припинить роботу. Виробництво деяких моделей перенесуть до Іспанії. Працівники у розпачі. Роботу втратять близько 5 тисяч людей.

Жан-Франко Мьюто, робітник заводу:- Ми відчуваємо себе зрадженими, адже в нас був укладений контракт аж до 2020 року. То як, ця угода нічого не варта?

Едді Мартенс, робітник заводу:- Мене охоплює відчуття гніву й розчарування. Таке враження, що нас просто використали, бо ще кілька тижнів тому ми чули обіцянки від керівництва про стабільну роботу заводу.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

podrobnosti.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві з 18 травня військовозобов'язані зможуть оновити свої дані у ЦНАПах 17 мая 2024

Все працює: у Києві з 18 травня військовозобов'язані зможуть оновити свої дані у ЦНАПах В країні продовжується загальна мобілізація

17-річна донька Джолі й Пітта запалила енергійним танцем. Відео 17 мая 2024

17-річна дочка Анджеліни Джолі та Бреда Пітта Шайло хоч і не обрала акторство за хобі чи професію, проте і з мистецтвом близько знайома.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше