Власниця найкрасивіших сідниць вийшла на сцену в бікіні із сирого м'яса

23 августа 2023

Переможниця конкурсу краси «Міс Бум-Бум 2023» на знак протесту вийшла на сцену у бікіні із сирого м'яса. Про це повідомляє Indy100.

Підсумки конкурсу, на якому обирають власниць найкрасивіших сідниць, було підбито 18 серпня у бразильському місті Сан-Паулу. Перемогу здобула 24-річна модель Ларі Компані, друге та третє місця посіли Сабріна Рабанн та Рафаела Діас.

На церемонії нагородження Компані з'явилася у бікіні, до якого були пришиті тонкі шматки сирого м'яса, що утворюють своєрідну спідницю. За її словами, у такий спосіб вона хотіла привернути увагу до об'єктивації жінок.

В мені бачать лише шматок м'яса, а в мене, всупереч думці багатьох, є і внутрішній зміст.

Перед конкурсом Компані уславилася розповідями про свою незвичайну дієту, яка нібито допомогла їй скинути сім кілограмів. Цього, на її думку, вдалося досягти за рахунок щоденного тригодинного сексу.

Конкурс «Міс Бум-Бум» заснував підприємець Какау Олівер у 2011 році. Змагання проводилося на території Бразилії, а у фіналі брали участь 27 дівчат – по одній від кожного штату країни. За умовами конкурсу їм заборонено користуватися послугами пластичних хірургів для зміни розмірів або виду сідниць.

2018 року учасниці конкурсу краси «Міс Бум-Бум» сфотографувалися з рентгенівськими знімками своїх сідниць, щоб довести відсутність імплантів. Фотосесія конкурсанток була покликана привернути увагу до проблеми смертності після пластичних операцій щодо збільшення сідниць.

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У TikTok дозволять вантажити відео тривалістю до години 18 мая 2024

У TikTok дозволять вантажити відео тривалістю до години

Ірина Білик привідкрила завісу особистого життя 18 мая 2024

Співачка Ірина Білик, яка днями вразила чуттєвим кліпом на нову пісню, привідкрила завісу особистого життя.

Ви будете здивовані: медики розповіли, чому алкоголь не варто закушувати солоними огірками 18 мая 2024

Багато хто полюбляє закушувати горілку ароматними хрумкими солоними огірками. Та медики попереджають, що так робити категорично заборонено. І ось, чому.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше