Де замовити цукерки з логотипом компанії?

22 октября 2023

Реклама – невід'ємний інструмент маркетингу, за допомогою якого можна значно підвищити ефективність бізнесу. І чим майстерніша реклама, тим вищі продажі та зростання кількості потенційних клієнтів. Існує достатній спектр видів реклами, серед яких є як масштабні форми, такі як вуличні білборди та лайтбокси, так і дрібні – флаєри та сувеніри з логотипом компанії.

Солодка реклама

Напевно, існує не так багато людей, які не люблять тістечок і цукерок, а якщо це цукерки з логотипом, то ці ласощі автоматично перетворюються на інструмент реклами. Даний вид сувенірної продукції буде приємним і бажаним презентом у різних обставинах:

  • на особистій діловій зустрічі;
  • під час проведення конференцій, презентацій, виставок та інших бізнес-заходів;
  • на корпоративах та офіційних прийомах;
  • для привітання співробітників фірми та ділових партнерів із різними святами;
  • у приймальнях офісних приміщень для ненав'язливої реклами компанії серед відвідувачів тощо.

Отримати в подарунок брендовану коробку гарних цукерок буде радий кожен, у цьому ви можете бути абсолютно впевнені. Та й окремо взята маленька цукерка може відкрити нові обрії для вашого бізнесу, оскільки вазочка з солодощами в упаковці із зображенням логотипу компанії на стійці реєстрації, або у приймальні біля секретаря, не тільки приємно здивує відвідувача, а й підвищить довіру клієнта до вашої фірми, підніме у його очах її статус.

цукерки з логотипом

Де замовити?

Компанія АСАП СЕРВІС готова виконати для вашої компанії виготовлення брендованої упаковки для цукерок на професійному устаткуванні та із застосуванням новітніх способів друку. В результаті цієї співпраці ви отримаєте привабливий брендований продукт, який одночасно буде і престижним подарунком, і ефективним інструментом реклами вашої компанії, що в кінцевому результаті вплине на зростання прибутку.

Підготовляючи солодкі подарункові набори з логотипом, фахівці рекомендують врахувати кілька корисних порад:

  1. Не варто економити на якості цукерок, що будуть поміщені в сувенірний набір, оскільки бізнес подарунок, що містить дешеві цукерки, напевно, принесе замість позитивних емоцій розчарування;
  2. Упаковка з логотипом повинна мати яскравий привабливий вигляд та креативний дизайн, що привертає увагу не так до вмісту подарунка, як до бренду вашої компанії.

Ну, а насамкінець наведемо нестандартний приклад креативної реклами за допомогою цукерок, яку організувала автомобільна компанія Kia. Вона наочно продемонструвала місткість салону автомобіля Kia Soul, заповнивши її салон желейними цукерками. Демонстрація проходила в порівнянні з автомобілем конкуруючої фірми – в якому з автомобілів помістилося більше цукерок.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

СБУ проводить обшуки у Свято-Введенському чоловічому монастирі в Києві: названо причину 18 сентября 2024

СБУ проводить обшуки у Свято-Введенському чоловічому монастирі в Києві: названо причину. Фото Офіційної інформації наразі не надходило

У Ярославлі сталася масштабна пожежа на паливному складі 18 сентября 2024

Вогонь охопив понад 450 квадратних метрів. Під час гасіння пожежі постраждали шестеро співробітників МНС.

Росіяни вщент зруйнували житло відомого музиканта в Харкові: родина дивом врятувалася 18 сентября 2024

Росіяни вщент зруйнували житло відомого музиканта в Харкові: родина дивом врятувалася. Фото Його кума Сніжана Бабкіна відреагувала

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше