Декілька причин обрати доставку міжнародних вантажів автотранспортом

18 сентября 2024

Кожен власник бізнесу шукає максимально зручний та дешевий шлях доставки товарів та найрізноманітніших вантажів, обираючи між морськими, автомобільними, залізничними та повітряними вантажоперевезеннями. Щоправда, останнім часом повітряний шлях перевезення в Україні став тимчасово недоступним.

У кожному конкретному випадку, в залежності від обставин, той чи інший спосіб доставки вантажу може стати пріоритетним. Пропонуємо вам звернути увагу на міжнародні автоперевезення від компанії Інтерфрахт, яка пропонує доставку товару до 27 європейських країн, серед яких Британія, Франція, Німеччина, Греція, Туреччина, Португалія та багато інших – з повним списком країн ви можете ознайомитись, заглянувши на сайт компанії-перевізника.

Які переваги автомобільних перевезень?

Міжнародні автоперевезення мають цілий ряд певних переваг:

1. Перевезення вантажів автомобільним транспортом є найбільш економічним способом доставки товару, оскільки автомобіль вважається найдоступнішим видом транспорту. Щоправда, тут важливо наголосити, що на вартість перевезення впливатиме низка факторів, серед яких:

  • тип транспортного засобу;
  • особливості вантажу;
  • терміновість доставки;
  • наявність зручних шляхопроводів на маршруті від пункту А до пункту Б.

2. У деяких випадках перевезення негабаритних вантажів можливі лише автомобільним транспортом, якщо точка доставки знаходиться у місцях, де відсутні порти та залізничне сполучення;

3. Міжнародні автоперевезення найбільш універсальний, доступний та оперативний спосіб доставки вантажів. Можливість вибору найбільш зручного альтернативного маршруту у багатьох випадках дозволяє максимально скоротити відстань перевезення та заощадити кошти на паливо, а за необхідності маршрут руху можна швидко змінити;

4. Перевезення вантажів автотранспортом дозволяє забезпечити постійне зберігання товару на час транспортування у особливих температурних умовах;

5. Можливість вибору відповідного виду транспорту для перевезення. Так, компанія Інтерфрахт https://interfraht.ua/ пропонує клієнтам перевезення товару такими видами автомобільного транспорту:

  • тентовані єврофури;
  • спеціальні платформи та трали;
  • морські контейнери;
  • авторефрижератори тощо.

6. Можливість контролю руху транспортного засобу та оперативного зв'язку з водієм.

Важливо підкреслити, що компанія-перевізник гарантує мінімальні терміни доставки товару, а також повний страховий та юридичний супровід вантажу. Іншими словами, компанія бере на себе клопіт, пов’язаний з розмитненням вантажу та вирішенням всіх юридичних проблем, пов'язаних з його оформленням. Крім того, Інтерфрахт готовий надати експедиторське супроводження цінних вантажів, що гарантує їхнє збереження.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Нова ШІ-модель OpenAI o1 стала не тільки краще міркувати, а й обманювати задля досягнення мети 19 сентября 2024

Нова ШІ-модель OpenAI o1 стала не тільки краще міркувати, а й обманювати задля досягнення мети

Ексдружина Кличка у вишуканому луці з хутром попозувала на вечірці total white. Відео 19 сентября 2024

Ексдружина київського мера Віталія Кличка, яка після розлучення повернула собі дівоче прізвище, Наталія Єгорова показалася у розкішному луці на вечірці у Гамбурзі.

Інсайдер розповів, чому Джолі звернулася до найкращого пластичного хірурга у Лос-Анджелесі 19 сентября 2024

Актриса Анджеліна Джолі знана своїм уважним й протекціоніським ставленням до власних дітей. Зокрема, цей інстинкт проявився і після нещодавньої аварії старшого сина Пакса, в яку той втрапив на електровелосипеді.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

КЛО Глеваха 0.1
КЛО Глеваха

Отзывов: 1

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.8
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше