Як організувати ефективну зовнішню рекламу?

15 сентября 2023

Хтось із засновників маркетингу, а історія приписує ці слова підприємцеві Людвігу Метцелю, свого часу промовив знамениту фразу про те, що «реклама є двигуном торгівлі» і, треба сказати, він не помилився. Справді, щоб потенційний покупець придбав товар, він повинен не тільки про нього дізнатися, а й оцінити його переваги. Саме на вирішення цих завдань і спрямовані зусилля реклами.

Реклама може бути найрізноманітнішою – в інтернеті та соціальних мережах, на листівках та пакетах, по телебаченню та на ютуб-каналах, її пропонують вуличні білборди https://antaris.in.ua/ua/market/bigbordy/kiev, оренда Київ яких коштуватиме не досить багато, сітілайти тощо. Кожна з подібних варіантів має певні переваги, але ми зараз докладніше поговоримо саме про зовнішню рекламу.

Як працює зовнішня реклама?

Зовнішню рекламу використовують найрізноманітніші суб'єкти підприємницької діяльності – туристичні агенції, кафе та ресторани, концертні зали, СТО, торговельні мережі – одним словом, простіше назвати сфери бізнесу, які не використовують таку рекламу. Основними цілями зовнішньої реклами можна вважати такі:

  • привернення уваги потенційних клієнтів;
  • підвищення впізнаваності компанії;
  • збільшення продажів;
  • намацування та розширення цільової аудиторії тощо.

Для досягнення бажаного ефекту необхідно вибрати оптимальне місце розташування реклами та ретельно продумати оформлення. Для привернення уваги людей можуть використовуватися найрізноманітніші і часом несподівані прийоми. В якості прикладу можна навести оригінальний прийом розташування тексту догори ногами, або в дзеркальному відображенні – це дивує людей і змушує їх звертати увагу на такий білборд, намагаючись прочитати, що там написано.

Серед переваг зовнішньої реклами можна назвати такі фактори:

  • максимально широке охоплення аудиторії;
  • можливість привернути увагу людей різними образотворчими засобами;
  • таку рекламу не можна вимкнути – вона діє 24/7.

Які є види зовнішньої реклами?

В арсеналі зовнішньої реклами існує кілька основних видів, кожен з яких має свою результативність:

1. Бігборди (білборди). Це величезні щити, які зазвичай розташовуються вздовж автомобільних трас і на пожвавлених вулицях, так що не помітити їх практично неможливо. Зміст рекламного щита має бути таким, щоб за три секунди, поки його бачитиме потенційний клієнт, встигнути донести до нього основну думку. Фахівці вважають оптимальною фразу із 5-6 слів, яскравий логотип компанії, кілька виразних зображень тощо. Інноваційний різновид білбордів – відеоборди та відеоекрани;

2. Сітілайти. Закриті конструкції, що світяться в темний час доби. Вони містять інформацію з двох сторін. Такі рекламні об'єкти розраховані на пішоходів, тому можуть містити більше інформації, ніж бігборди, повз які пролітають автівки. Різновид сітілайтів – скроли, всередині яких з певними паузами прокручується стрічка з різними рекламними плакатами;

3. Реклама на транспорті (транзитна реклама). Її перевага в тому, що вона постійно переміщується містом, охоплюючи більшу кількість споживачів;

4. Штендери. Це невеликі легкі конструкції у вигляді плакатів чи фігурних моделей, які можна переміщувати. Зазвичай вони демонструють перелік послуг перед салоном краси, меню перед баром, або наочно зображають апетитний продукт (круасан, морозиво і т.п.), який ви можете отримати в цьому закладі.

вуличні білборди

Агентство Антаріс  займається розміщенням зовнішньої реклами на білбордах, сітілайтах та інших екслюзивних конструкціях по всій Україні. Ви можете вигідно замовити рекламу для своєї компанії, як на умовах придбання, так і в оренду.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Гарріс телефонувала Трампу після замаху на нього - The Hill 18 сентября 2024

На колишнього президента США, кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа у неділю, 15 вересня, імовірно намагалися скоїти замах, коли він грав у гольф у Вест-Палм-Біч у штаті Флорида.

Пентагон: Україна - головний пріоритет США 18 сентября 2024

Спеціальний підрозділ Пентагону займається пильним моніторингом процесу передачі військової допомоги Україні.

Комік з Румунії влучно висміяв "хорошу росіянку" на своєму стендапі: українці в захваті 18 сентября 2024

Комік з Румунії влучно висміяв "хорошу росіянку" на своєму стендапі: українці в захваті. Відео Гуморист іронічно пожартував над мораллю жінки

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Budegarno - салон краси 0.4
Budegarno - салон краси

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше