Як створити для свого бізнесу переконливу рекламу?

16 апреля 2024

Погодьтеся, навколо нас багато реклами, яка розхвалює той чи інший товар/вид послуг, але ми з вами не поспішаємо довіряти цим красивим картинкам або словам, оскільки який же виробник відмовиться від спокуси перебільшити переваги свого продукту та замовчати про його недоліки? При цьому є спосіб створити таку рекламу, яка практично беззастережно переконає потенційного покупця у перевагах саме вашого товару і цей спосіб передбачає використання сток відео.

Як це працює?

Кому повірять потенційні покупці? Ну, звичайно ж, таким самим покупцям, які вже купили товар і на практиці переконалися у його перевагах. Саме такий контент, який у різних соціальних мережах розміщують реальні люди, до того ж ніяк не пов'язані з якимось конкретним бізнесом, створює у ваших майбутніх клієнтів повне достовірне враження. Подібний UGC контент може суттєво допомогти розвитку вашого бізнесу та створити відчутний поштовх до підвищення продажів. До цього виду контенту можна, до прикладу,  віднести відгуки покупців та пости у соціальних мережах.

До того ж, якщо ми згадаємо справедливе висловлювання про те, що краще один раз побачити, ніж сто разів почути, то ще більш дієвим має стати відео контент. Ідеї для контенту ви можете почерпнути на спеціалізованій платформі The Instapreneurs, де знаходиться велика відеотека, яку можна використовувати для створення рекламного контенту від імені конкретних користувачів. У каталозі ви знайдете відео на різні теми:

  • Street (відеозаписи різноманітних прогулянок);
  • Pets (миле відео з домашніми тваринами);
  • Easter Drop (відео до свята, зокрема до Великодня);
  • Work&Productivity (відео роботи за комп'ютером, офісні сюжети);
  • Island Drop (яскраве відео з Балі) тощо.

На основі цих готових відео сюжетів можна створювати різноманітний відео контент для різних соціальних мереж – Instagram, Tik Tok, Facebook тощо. Якщо вас зацікавила можливість постійно отримувати нові готові відео сюжети, ви можете на сайті за символічну суму оформити передплату на 1, 3 та 6 місяців.

Яким може бути відео?

Відеоролики можуть бути досить тривалими – від 10 хвилин і більше, вони здебільшого містять конкретну інформацію про товар, наприклад зйомку розпакування. Однак, як зазначають фахівці, такий варіант не надто ефективний, оскільки користувач соціальних мереж звик споживати контент більш оперативно. До того ж, зовсім не обов'язково, щоб це були записи реальних ситуацій – дуже популярні, наприклад, анімовані ролики, які в стилі коміксів інформують про переваги вашого товару, тож вибір за вами. Спробуйте, і ви на власному досвіді переконаєтесь в дієвості даного виду маркетингу.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Перевіряють документи та можуть обмежити проїзд: правоохоронці проводять безпекові заходи в центрі Києва 1 мая 2024

Перевіряють документи та можуть обмежити проїзд: правоохоронці проводять безпекові заходи в центрі Києва. Фото Відпрацювання відбуватимуться з урахуванням правового режиму воєнного стану

США замінять передані Україні Bradley новою версією БМП 1 мая 2024

M2A4E1 є найбільш сучасною та живучою версією Bradley завдяки інтеграції системи активного захисту Iron Fist.

Режисер фільму "20 днів у Маріуполі" Мстислав Чернов розповів про постійні погрози після здобуття "Оскара" 1 мая 2024

Режисер фільму "20 днів у Маріуполі" Мстислав Чернов розповів про постійні погрози після здобуття "Оскара" Він також поділився негативними аспектами популярності

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Домінанта 5.0
Домінанта

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше