Навіщо потрібна автоматизація складського обліку: 5 причин

13 марта 2024

У кожного торговельного підприємства є склад або приміщення для зберігання товарів. Це стосується навіть невеликих компаній та інтернет-магазинів, які працюють повністю дистанційно. Наявність продукції на складі потрібно постійно відстежувати, контролювати надходження й продажі, щоб правильно планувати закупівлі.

Актуальна кількість запасів – важлива інформація для кожного керівника. Вона допоможе визначити, які товари продаються найбільш ефективно та наразі є дефіцитними. Їх потрібно додатково купувати, щоб не втрачати потенційних клієнтів та отримувати гарний прибуток. На непопулярну продукцію виділяють менше коштів, тоді вона не залежуватиметься на складі.

Автоматизація обліку: що це таке

Таке рішення вимагає від підприємця використання спеціального програмного забезпечення, створеного на основі хмарних технологій. У ньому знаходиться інформація про продукцію, вона змінюється в режимі реального часу. Облік товару дає можливість відстежити історію позиції після її надходження й до продажу клієнту.

Хмарний сервіс передбачає, що усі дані знаходяться на віддаленому захищеному сервері. Їх неможливо втратити, вони не бояться пожежі, вологи, інших пошкоджень. Конфіденційні відомості добре захищені, адже до них не зможуть дістатися треті особи. Доступ до програми відкривають не тільки для керівника, нею користуються також менеджери та працівники філій.

Для кожного можна налаштувати окрему роль, щоб він бачив тільки необхідну йому інформацію. Можливості з використання залежать від вибраного тарифу – USAP.ONLINE пропонує різний об’єм сховища для зберігання фотографій, кількість редагувань, звернень до технічної підтримки. Оцінити можливості програми пропонується протягом тестового періоду 14 днів.

Кому й для чого потрібна автоматизація

Це рішення підходить не тільки для великого, а й малого бізнесу, адже вже на початковому етапі дозволить уникнути витрат на послуги програмістів, придбання обладнання. Доступ до хмарного сервісу можливий зі смартфона, планшета, ноутбука або ПК, достатньо тільки під'єднатися до інтернету.

USAP.ONLINE розрахований на підприємства, які працюють у сфері торгівлі або надання послуг. З ним вигідно працювати великим компаніям, що складаються з різних філій, інтернет-магазинам. Варто виділити наступні переваги сервісу:

  • ефективна обробка робочих процесів. Приймати товари, відстежувати їхнє розміщення, наявність, актуальні залишки набагато простіше у хмарній програмі. Інформація відображається по усіх торговельних точках підприємства;
  • швидке проведення інвентаризації. Вона відбуватиметься автоматично, тому не доведеться витрачати на неї багато зусиль і цілий день. Це особливо актуально для підприємств із дуже широким асортиментом;
  • відсутність паперової тяганини. Більшість сучасних підприємств прагнуть частково або повністю перейти на ведення документації в електронному вигляді. Коли звіти зберігаються у хмарному середовищі, для них не потрібно купувати стелажі й відводити окреме місце на складі;
  • відсутність помилок. Звіти та інша документація створюється автоматично на основі розрахунків, надходжень, списань. Людина нічого не робить вручну, тому не зможе помилитися чи забути важливі дані;
  • зменшення фінансових витрат. Облік залишків допоможе раціонально планувати закупівлі й збільшити прибуток. Завдяки автоматизації не доведеться наймати велику кількість персоналу, що особливо важливо на початковому етапі.

Автоматизація бізнесу допоможе відмовитися від паперової тяганини та збільшити ефективність діяльності.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Гарріс телефонувала Трампу після замаху на нього - The Hill 18 сентября 2024

На колишнього президента США, кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа у неділю, 15 вересня, імовірно намагалися скоїти замах, коли він грав у гольф у Вест-Палм-Біч у штаті Флорида.

Новий COVID-штам XEC зафіксовано вже у 27 країнах - ЗМІ 18 сентября 2024

ХЕС, який є комбінацією варіантів KS.1.1 і KP.3.3, має симптоми, подібні інших штамів COVID, включаючи втому, головні болі, біль у горлі та високу температуру.

У Швеції мігрантам платитимуть $34 000 за виїзд з країни 18 сентября 2024

Ті, хто залишає країну, зможуть отримати виплату розміром у 350 тисяч шведських крон, починаючи з 2026 року.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Пологовий 2 5.0
Пологовий 2

Отзывов: 1

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.9
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше