Оптимальна ціна на газ – один із шляхів підвищення ефективності бізнесу

5 января 2024

Енергоресурси є основою для нормальної виробничої діяльності будь-яких підприємств та організацій – державних та приватних. Від ціни на енергоносії залежить економічна ефективність роботи промисловості та бізнесу, торговельних підприємств та транспорту тощо, оскільки ціна енергоресурсів закладається у вартість товарів та послуг. Цілком зрозуміло, що і підприємства державної форми власності, і бізнес зацікавлені у максимально можливому зниженні ціни, як на електроенергію https://ascania.energy/taryfy-na-elektroenergiyu/, так і на газ.

Від чого залежить ціна на газ та як отримати максимально вигідні умови?

У сумарну вартість газу для бізнесу входять такі параметри:

  • ціна газу від постачальника (вартість товару);
  • вартість транспортування газу;
  • вартість послуги розподілу.

Якщо дві перші позиції не впливають на регіональні тарифи на газ для підприємств, то вартість розподілу газу залежатиме від регіону, а більш конкретно, від місця розташування того, чи іншого підприємства, а також від того, які тарифи на послуги діють у оператора, до якого підключено підприємство. Рекомендуємо вам ознайомитись з тарифами оператора газорозподільної мережі «Асканія Енерджі», які розміщені на сайті компанії. Там само ви отримаєте можливість розрахувати вартість послуги для конкретного випадку, скориставшись зручною онлайновою формою.

Для здешевлення постачання існує хороший спосіб «заморозити» ціни на газ протягом певного періоду, що дозволить підвищити ефективність виробництва. Це можна зробити за допомогою закачування потрібного обсягу газу в підземні сховища та отримувати його протягом певного періоду часу за ціною, яка діяла на момент покупки, з додаванням вартості послуги Укртрансгазу із закачування, викачування та зберігання газу у сховищі. Оптимальним періодом для закачування необхідного обсягу газу на перспективу можна вважати літній період, оскільки з початком опалювального сезону ціна газу для підприємств починає збільшуватися. Актуальну ціну блакитного палива з урахуванням періоду поставки та потрібного обсягу ви можете дізнатись у менеджера компанії «Асканія Енерджі». Ще раз зауважимо, що купівля запасів палива на перспективу за найвигіднішою фіксованою ціною дозволить суттєво підвищити ефективність вашого бізнесу.

Керівникам державних підприємств та власникам бізнесу не варто забувати про те, що від вибору оптимального постачальника газу залежить успішність вашої діяльності. Так, наприклад, «Асканія Енерджі», на відміну від інших постачальників, не враховує небаланси для більшості клієнтів середнього та малого бізнесу, що дає можливість знижувати витрати на газ.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Хезболла пообіцяла "мститися" за вибухи пейджерів 18 сентября 2024

Вибухи пейджерів сталися на півдні Лівану, в південних передмістях Бейрута, відомих як Дахіє, та в східній долині Бекаа - усі ці місця є опорними пунктами Хезболли.

Анжеліка Рудницька вразила, як росіяни намагалися купити місце в "Території А" та що пропонували взамін 18 сентября 2024

"Привозили валізу грошей": Анжеліка Рудницька вразила, як росіяни намагалися купити місце в "Території А" та що пропонували взамін Співачка розповіла, що в діячів культури країни-агресора була налагоджена схема роботи

Комік з Румунії влучно висміяв "хорошу росіянку" на своєму стендапі: українці в захваті 18 сентября 2024

Комік з Румунії влучно висміяв "хорошу росіянку" на своєму стендапі: українці в захваті. Відео Гуморист іронічно пожартував над мораллю жінки

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.8
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше