Як започаткувати компанію в іншій країні: Естонія як гарний вибір

27 ноября 2023

Більшість країн пропонують привабливі умови для бізнесу та реалізації власної справи, але через високе оподаткування бізнесмени відмовляються від можливих перспектив. Естонія є чи не єдиною країною, де відсоток податків є не лише невеликим, але і доступним навіть для підприємців-початківців. Це непоганий стимул для розвитку бізнесу за кордоном та виходом на новий рівень дохідності. 

У компанії Azola Legal Services працюють спеціалісти, що багаторазово допомагали реалізувати бізнесменам справу в цій країні та вийти на новий рівень заробітку. Реалізація стартапів, нові можливості та додаткове фінансування є цілком можливими та доступними в Естонії завдяки правильно складеному пакету документів та успішним кейсам співпраці юристів компанії із представниками іноземних організацій.

Особливості та вартість реєстрації

Орієнтовний термін реєстрації бізнесу становить від 1 до 3 тижнів у залежності від типу компанії та швидкості збору потрібних документів. Бухгалтерський супровід можливий від початку реєстрації до успішного завершення процесу професіоналами. Вартість реєстрації бізнесу також залежить від його типу та документації. Щоб дізнатись, скільки коштує реєстрація компанії в Естонії, потрібно звернутись до спеціаліста юридичної компанії Азола, що зможе розрахувати загальну вартість та більш детально проконсультувати у цьому питанні. До переваг відкриття бізнесу в Естонії можна віднести наступне:

  • Доступ до можливостей європейського ринку та отримання легального права займатись бізнесом всередині країни ЄС. Це збільшує престиж компанії та дає можливості для масштабування. Багато інвесторів приходять у новий бізнес, щоб давати кошти на прибуткову у майбутньому справу.
  • Естонія не обмежує резидентів керівників чи засновників, тому можна відкривати бізнес, перебуваючи у будь-якій іншій країні.
  • Компанія чи бізнес може інкорпоруватись в короткий термін. При цьому податок невеликий, що позитивно впливає на подальший розвиток.
  • Не обов’язково відвідувати Естонію, щоб започаткувати там свою справу. Достатньо надати всі необхідні документи юридичному сервісу Azola Legal Services та очікувати на позитивний результат. Формально процедури можуть проходити без наявності засновника у країні. Буде достатньо онлайн-зв’язку.

Великим плюсом реєстрації компанії в Естонії є відсутність корпоративного податку на прибуток, що отримується в процесі діяльності компанії. Є лише загальний податок у 20%, а 9% можна зробити пільговими та не сплачувати певний період.

Поетапність відкриття бізнесу

Спочатку спеціалісти компанії мають проаналізувати та вивчити особливості діючого бізнесу. Після цього починається етап оцінки та збір документів, необхідних для майбутньої реєстрації. Наступний етап полягає у перекладі документів та формуванні статутного капіталу. Це обов’язкові елементи для отримання доступу до реєстрації за кордоном. Далі оплачуються необхідні збори, відбувається подача документів і запуск процедури реєстрації.

Після цього формуються підсумкові реєстраційні документи та переклад оригіналів паперів для Естонію. Тоді через певний проміжок часу із представниками закордонної організації контактують юристи компанії і проходить завершальний етап реєстрації. Обов’язково власник бізнесу має вказувати про напрям роботи майбутньої компанії та у статуті прописати цей пункт. Завдяки активній роботі спеціалістів компанії Azola Legal Services багато українських представників бізнесу змогли вийти на новий рівень розвитку компаній та стартувати на необмеженому європейському ринку.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дженніфер Лопес показала, як відгуляла 55-річчя без Аффлека 26 июля 2024

Американська співачка Дженніфер Лопес, яка днями відзначила 55-річчя, показала, як відбулося помпезне святкування її іменин.

"Мама Сердючки" з квітами у роті попозувала на колінах у Данилка 26 июля 2024

Артисти Андрій Данилко та Інна Білоконь порадували шанувальників черговим креативним фото разом.

Маленька українка заспівала всесвітньовідомий хіт Zombie і розчулила мережу 26 июля 2024

Маленька українка заспівала всесвітньовідомий хіт Zombie і розчулила мережу: це не просто пісня, а її реальність Цю пісню обрали неспроста

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Гайка 0.1
Гайка

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше