Декілька причин придбати дитині худі

2 сентября 2024

Останнім часом пріоритетне місце у дитячому гардеробі зайняв такий вид одягу, як худі, і це сталося невипадково. Дитячі худі – це практичні джемпери універсального призначення, в яких можна перебувати і в класі на уроці, і на дитячому майданчику, і під час занять спортом. Цілком зрозуміло, що на сьогоднішній день зручні і гарні худі присутні в гардеробі не тільки у кожної дитини, а й у її батьків.

Дитячі худі

Що являє собою худі і як його підібрати?

Худі – це вид светрів вільного спортивного крою, які виготовляють з бавовняного трикотажу або флісу. На відміну від світшотів, худі мають зручний капюшон, який дозволяє захистити голову від вітру в прохолодний день. В залежності від сезону, можна віддати перевагу таким варіантам худі:

  • вироби із полегшеного бавовняного трикотажу;
  • моделі з футера – м'якого дво- чи триниткового трикотажу з приємним до тіла начосом;
  • флісові худі, які відмінно підійдуть для холодної пори року.

Універсальність худі полягає в тому, що цей вид одягу чудово поєднується і з джинсами, і з брюками різного фасону – джоггерами, карго, чиносами, кюлотами, лосинами і т.д., а також зі спідницями чи сукнями. Спочатку худі були придумані для занять спортом, але згодом настільки сподобалися користувачам, що перекочували у повсякденну моду.

Що ж до дитячих худі, то за рівнем комфорту вони просто випереджають інші види гардеробу. У такому виробі просторого крою з натурального волокна дитина почувається комфортно та вільно. У теплий осінньо/весняний період худі може замінити верхній одяг, під нього зручно одягати футболку, а при зниженні температури – навіть теплий светр або щільну водолазку.

Худі також відмінно комбінується і з будь-яким верхнім одягом – полегшеною вітровкою, більш щільною осінньою курткою або зимовим пуховиком. У светрі з натурального волокна дитина менше потіє, оскільки бавовна добре пропускає повітря, підтримуючи природний повітрообмін – влітку у ньому не спекотно, а взимку не холодно.

Широкий модельний ряд дозволяє як для дівчаток, так і для хлопчиків підібрати худі для різних випадків:

  • однотонні спокійні відтінки для відвідування школи;
  • яскраві однотонні або з ошатним принтом для різних неформальних випадків.

Для дівчаток можна підібрати привабливі зображення, наприклад, мультяшних героїв чи сердечок, а для хлопчиків – малюнки у стилі «мілітарі», зображення машин або просто з абстрактним малюнком. Також добре виглядають худі з різнокольоровими смужками або написами.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вчені розгадали одну із загадок надпровідності 23 сентября 2024

Вчені розгадали одну із загадок надпровідності

США заборонять російський та китайський софт у автомобілях, підключених до інтернету 23 сентября 2024

США заборонять російський та китайський софт у автомобілях, підключених до інтернету

Максимальная мощь? На что способен саундбар Philips Tab 8947? 23 сентября 2024

Покупка саундбара для домашнего кинотеатра или просто для улучшения звука от телевизора — оптимальное решение для просмотра контента с эффектом погружения

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Пологовий 2 5.0
Пологовий 2

Отзывов: 1

Pro Contactive 4.7
Pro Contactive

Отзывов: 3

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше