Дитячі басейни та дитячий електротранспорт – радість для вашої дитини!

21 июля 2024

Літо – найулюбленіша пора року для кожної дитини і це цілком зрозуміло. Адже в теплу сонячну погоду так приємно кататися на велосипедах та самокатах, плавати у річці, озері чи басейні на дачі! Цілком зрозуміло, що батькам слід потурбуватися про те, щоб забезпечити своїм дітям можливість для активного та приємного літнього відпочинку, який дозволить їм зарядитися енергією, розвинутись фізично та зміцнити здоров'я перед довгим осінньо-зимовим періодом.

Забігаючи наперед, зауважимо, що придбати дитячі басейни за доступними цінами ви зможете в інтернет магазині Mommy.com.ua. Також у цьому інтернет магазині дитячих товарів можна замовити електротранспорт для дітей, детальніше за посиланням.

Як вибрати дитячий басейн?

Усі басейни, які можна встановити на дачній ділянці, або у дворі котеджу, можна розділити на дві групи:

  1. Надувні басейни. Вони зазвичай мають невеликий об'єм і призначені в основному для дітей молодшого віку. Їх зручно переміщати та транспортувати, їх легко та швидко надути за допомогою компактного електронасоса;
  2. Каркасні басейни. Мають більш фундаментальну конструкцію, вміщують набагато більший об'єм води та можуть бути призначені не тільки для дітей, а й для дорослих.

дитячий басейн

Басейн для дитини повинен відповідати її віку та зросту – дотримання цієї вимоги забезпечить для неї безпеку водних процедур. Існують певні нормативи, на які доцільно орієнтуватися під час вибору дитячого басейну:

Вік дитини

Висота бортику басейну

до 1,5 років

до 17 см

до 3х років

до 35 см

до 7 років

до 45 см

від 7 років та старше

до 70 см (під наглядом дорослих)

для старших підлітків

до 170 см

Важливо також врахувати, що у басейнах із досить великим обсягом води необхідно проводити фільтрацію води, щоб вона не забруднювалася і не цвіла.

Дитячий електротранспорт – мрія кожної дитини!

В інтернет магазині Mommy ви також можете підібрати для вашої дитини не тільки дитячий електросамокат, що вже став традиційним, але й будь-який інший дитячий електротранспорт. Достатньо відвідати сайт магазину та вивчити запропонований асортимент, щоб переконатися в тому, що тут є на що звернути увагу:

  • електромобілі – копії найпопулярніших автобрендів;
  • електромобілі у стилі ретро та концепт-моделі майбутнього;
  • електронавантажувачі та тягачі;
  • акумуляторні байки та квадроцикли;
  • гоночні боліди та картинги:
  • електротрактори, самоскиди, екскаватори тощо.

Повірте, таких можливостей у свій час не мали батьки сучасних дітей! Отримання навичок керування електротранспортом у дитинстві дозволить дітям надалі легко опанувати майстерність водіння дорослого автомобіля, або іншого виду транспорту, не кажучи вже про задоволення, яке дитина отримає вже зараз.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Періс Хілтон попозувала для відвертих фото у кампейні спіднього Agent Provocateur 8 сентября 2024

Світська левиця Періс Хілтон, яка днями попозувала для сексі фото у кампейні спіднього Agent Provocateur, ще має козир у рукаві.

NASA опублікувало перший знімок розгорнутого в космосі сонячного вітрила 7 сентября 2024

NASA опублікувало перший знімок розгорнутого в космосі сонячного вітрила

Брати Марії Яремчук натякнули на її брехню про роялті з пісень батька: співачка жалілася, що "ні копійки" не отримує 7 сентября 2024

Брати Марії Яремчук натякнули на її брехню про роялті з пісень батька: співачка жалілася, що "ні копійки" не отримує Нащадки артиста розповіли, кому належать права на творчість батька

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше