Як обрати коляску для малюка?

26 июня 2024

Майбутні батьки, які очікують появи первістка, постають перед непростим завданням вибору оптимального візочка для малюка. Сучасний асортимент настільки великий і різноманітний, що досить таки важко визначитися, тим більше, якщо не мати досвіду в даній справі. Ми розглянемо основні види сучасних візочків для дітей, що дозволить батькам зупинити свій вибір на найбільш прийнятному для себе варіанті.

Які існують коляски для малюків?

Minibaby

Величезний асортимент дитячих колясок відрізняється конструктивними особливостями, матеріалами, розмірами та, звичайно, вартістю. В інтернет магазині дитячих товарів та аксесуарів Minibaby ви зможете знайти широкий асортимент дитячих колясок, таких як: Babyzen Yoyo, Bugaboo Dragonfly, Baby Jogger City Mini, та коляски бренду Lionelo.  Всі вони різняться і функціоналом, і зовнішнім виглядом – на що ж звернути увагу?

Фахівці рекомендують при виборі цього товару врахувати такі основні параметри:

1. Габарити та вага коляски. Важливо врахувати, чи зможе такий візочок вільно заїхати в ліфт і чи зможете ви помістити його в багажник вашого автомобіля. Не кажучи вже про те, чи впишеться вона, скажімо, у вашу компактну квартиру. Крім того, оскільки догляд за дитиною в основному лягає на тендітні жіночі плечі, передбачте, чи не буде вона для мами малюка надто важкою;

 2. Комфорт для дитини. Візок повинен мати захист від вітру, опадів та сонячних променів. Крім цього, вона не повинна парити в спекотний день. Цілком зрозуміло, що дитині в колясці має бути зручно та комфортно, що в першу чергу забезпечується такими опціями:

  • регулювання спинки;
  • вентиляційні вікна;
  • амортизатори.

3. Розмір коліс. Чим більше діаметр коліс, тим легшим буде хід коляски не тільки асфальтом, а й не дуже гладкою дорогою. Крім того, важливу роль відіграє поворотний механізм, який забезпечує візочку маневреність.

Конструктивна різноманітність дитячих колясок

Цей пункт є сенс розглянути окремо та детальніше. На сьогоднішній день існує кілька основних типів візочків:

  1. Коляска-люлька. У такому візочку малюк може максимально комфортно спати на вулиці за будь-якої температури повітря, але після 8 місяців він виросте з цієї коляски.
  2. Відмінною альтернативою люльці може стати коляска-трансформер, яка поєднує в собі люльку та прогулянкову коляску (2 в 1) та автокрісло (3 в 1) за рахунок перестановки відповідного модуля на шасі;
  3. Прогулянкова коляска – полегшені моделі у формі крісла, у якого можна регулювати нахил спинки та перетворити його на зручне місце для сну дитини під час прогулянки. Для утеплення в холодну пору року для ніжок малюка використовується спеціальний чохол, що не промокає і захищає від холоду і вітру. Деякі моделі таких візків можуть складатися подібно до тростини, полегшуючи для батьків проїзд у міському транспорті та автомобільні поїздки.

Крім перерахованих вище варіантів існують також коляски-велосипеди, спарені люльки і прогулочні коляски для двійнят і навіть трійнят, а також безліч зручних аксесуарів. На сайті інтернет-магазину Minibaby ви знайдете зручні коляски Babyzen Yoyo, коляски Lionelo, Baby Design, BabyStyle Egg, Babyzen та безліч корисних речей для вашого малюка.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сестра Маші Єфросиніної Ліза Ющенко, яка живе і розважається в Москві, одним символом відреагувала на масовану атаку по Україні 8 июля 2024

Сестра Маші Єфросиніної Ліза Ющенко, яка живе і розважається в Москві, одним символом відреагувала на масовану атаку по Україні За 2,5 роки повномасштабної війни вона жодного разу не прокоментувала тероризм РФ

Мочекаменная болезнь: симптомы и лечение 8 июля 2024

О присутствии в почках камней многие из нас до поры до времени просто не догадываются. И происходит это до тех пор, пока конкремент не спровоцирует приступ мочекаменной болезни, либо же не проявит себя каким либо другим способом

Как выбрать межкомнатные двери: советы экспертов интернет-магазина Albero 8 июля 2024

Как выбрать межкомнатные двери, чтобы они гармонично вписались в пространство? В этой статье эксперты интернет-магазина Albero озвучили важные аспекты, на которые нужно обратить внимание при покупке.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше