Будівництво сучасних будинків за канадською технологією (SIP панелі)

7 ноября 2023

В архітектурі, так само, як і в моді, протягом певних часових періодів панують певні стилі, за якими можна сказати, в який саме проміжок часу було спроектовано і побудовано ту чи іншу будівлю.

Ще нещодавно власники котеджів, дач і приватних будинків надавали перевагу варіантам, багатим на башточки та багаторівневі конструкції, а в даний період особливою популярністю користуються сучасні проекти будинків в стилі хай тек, які з одного боку відрізняються зовнішнім мінімалізмом, а з іншого – підвищеним комфортом.

Що відрізняє будинки в стилі хай-тек?

Насамперед, необхідно відмітити, що зведення подібних будівель виконується за допомогою найсучаснішої канадської технології, що забезпечує як високу якість, так і швидкість монтажу конструкцій. Якщо говорити про готові будинки в стилі хай-тек, то їм, при значній різноманітності проектів, притаманні деякі спільні риси, зокрема:

  • проста форма будинку в багатьох випадках із плоским дахом та великими вікнами «в підлогу»;
  • ефективна канальна вентиляція;
  • максимальне використання природного освітлення за рахунок панорамного скління, що доповнюється внутрішніми елементами освітлення;
  • оптимальне зонування внутрішнього простору, що оптично збільшує площу житлової зони – об'єднання вітальні та кухні, наявність прикухонної зони відпочинку (веранди), відокремленої скляними розсувними дверима тощо;
  • різноманітна кольорова гама, яка може бути використана для оформлення зовнішніх стін котеджу – від чорного до білого, включаючи відтінок «металік».

Архітектурна компанія «Сервус» має в своєму розпорядженні велику кількість вже готових типових проектів будинків у стилі хай-тек, так що клієнту не складе проблеми вибрати кращий варіант із достатнього різноманіття. Крім того, на прохання замовника до проекту можуть бути внесені певні зміни.

Що таке канадська технологія?

Канадською технологією називають каркасне складання будівлі із заздалегідь підготовлених відповідно до технічної документації SIP панелей. Таке спосіб будівництва можна для наочності порівняти з дитячим конструктором, де стоїть завдання складання тієї чи іншої моделі з окремих, добре підігнаних один до одного елементів. Такий вид будівництва має цілу низку переваг, зокрема:

  • висока швидкість будівництва, за якої ключі від нового будинку клієнт отримує вже через три місяці;
  • доступна вартість;
  • спрощення фундаментних робіт, оскільки конструкція з SIP панелей суттєво легша за цементну, або цегляну;
  • будинок, зведений за цією технологією, має високу екологічність та оптимальне енергозбереження;
  • будівництво можна проводити протягом цілого року.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як зацікавити дітей наукою? 22 октября 2024

Діти завжди прагнуть до відкриттів. Їхнє бажання дізнаватися нове може стати справжньою базою для любові до науки. Але як зробити так, щоб наука захопила їх по-справжньому?

Блог про життя українською на "LooP" 14 октября 2024

L.org.ua — це український онлайн-ресурс, що ставить за мету надавати своїм читачам якісний, корисний і зрозумілий контент на різноманітні теми

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой 13 октября 2024

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой ✔️ спонсор статьи интернет магазин косметики ❤️ Feelbeauty.com.ua ❤️ только 100% оригинал, супер цены и положительные отзывы, бесплатная и быстрая доставка по Киеву и всей Украине

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше