Будинки із СІП панелей – актуальна технологія будівництва для України

6 октября 2023

будинки із СІП панелей

Будівельні технології рік у рік удосконалюються, пропонуючи клієнтам все нові варіанти будматеріалів та способів зведення будинків. Цілком зрозуміло, що для різних кліматичних умов існують свої найбільш оптимальні технології. Для України такою технологією можна вважати будинки із СІП панелей – легкі, теплі та відносно прості у монтажі.

СІП технологія істотно розширює можливість кожного обзавестися власним будинком, причому таким, який має високий рівень енергоефективності, що в існуючих обставин є однією з головних умов подальшої економії коштів на опалення житла.

будинки із СІП панелей

Що являє собою СІП технологія?

Просто кажучи, будівництво будинку за даною технологією, яку ще називають канадською, це складання на кшталт дитячого конструктору готової конструкції з цілих панелей, тобто заздалегідь виготовлених  стін, конфігурація кожної з яких точно відповідає проекту. Це значно скорочує терміни будівництва. Фахівці стверджують, що складання готового будинку з елементів займає не більше кількох днів, а весь проект може бути завершений протягом 2-3 місяців. Це означає, що з моменту закладання фундаменту до новосілля пройде всього 10-14 тижнів!

Якщо говорити про конкретні переваги СІП технології, то серед них справедливо буде згадати такі:

  • можливість ведення будівництва у будь-яку пору року;
  • швидкісний монтаж, про який ми вже говорили вище;
  • екологічність матеріалів, що використовуються при будівництві;
  • невелика товщина стін (до 20 см), що збільшує внутрішню площу будівлі, але не зменшує ступеня міцності конструкції;
  • можливість зведення будівель різноманітної конфігурації;
  • відсутність усадки навіть на несприятливих ґрунтах;
  • будинок, побудований за СІП технологією, придатний для житла навіть без проведення внутрішнього оздоблення – робити оздоблення, чи ні, це ваше персональне бажання;
  • конструкція має високу стійкість навіть під час землетрусів до 8 балів за шкалою Ріхтера.

І в якості «вишеньки на тортику» зауважимо, що оскільки будинок збирається з заздалегідь виготовлених точно виміряних елементів, ви можете ще на етапі будівництва замовляти виготовлення вбудованих меблів, сходів та іншого обладнання за вже відомими розмірами.

Де замовити?

Рекомендуємо вам вітчизняну компанію СІП АТЛАС, яка у заводських умовах виготовляє конструкції для збирання будинків за СІП технологією, причому будує такі будинки не тільки в Україні, а й у Європі. На сайті компанії ви знайдете каталог вже існуючих проектів, які розроблені архітекторами СІП АТЛАС, починаючи від будиночків на колесах та невеликих модульних будинків, і закінчуючи розкішними котеджами та таунхаусами.

Якщо ця ідея вас зацікавила, ви можете оформити заявку в онлайновому режимі на сайті та отримати детальну консультацію з урахуванням ваших індивідуальних обставин.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Тренды осени 2024: актуальные вертикали в Арбитраже трафика 14 октября 2024

Смена сезонов ощущается даже в продвижении. С наступлением холодов изменяются и тренды в арбитраже трафика. Уделим внимание и ключевым факторам адаптации промоматериалов осенью 2024 года

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой 13 октября 2024

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой ✔️ спонсор статьи интернет магазин косметики ❤️ Feelbeauty.com.ua ❤️ только 100% оригинал, супер цены и положительные отзывы, бесплатная и быстрая доставка по Киеву и всей Украине

Перший айфон: рік випуску 8 октября 2024

Перший iPhone — пристрій, який змінив хід історії мобільних технологій, був випущений 29 червня 2007 року компанією Apple. Це був не просто черговий телефон, а революційний продукт

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше