Як обрати меблі для вітальні?

11 января 2024

Вітальня – важлива частина квартири, оскільки саме тут вечорами збирається вся родина поспілкуватися у теплому колі та подивитися телевізор. Також у вітальні час від часу за великим столом збираються близькі та друзі, щоб відзначити свята та інші урочисті події. Одним словом, вітальню можна вважати серцем будинку і тому дуже важливо правильно її облаштувати, обравши відповідні меблі.

З чого почати?

Насамперед необхідно правильно зонувати простір приміщення, щоб вітальня не тільки привабливо виглядала, але й виконувала свої функції. На думку дизайнерів, існують деякі опорні елементи меблевої обстановки, які мають бути присутніми у вітальні:

  • сучасна модульна стінка;
  • диван та крісла;
  • ТВ тумба або медіа-центр;
  • зручний обідній стіл.

Крім вищезгаданих елементів, в оформленні вітальні також можуть використовуватися найрізноманітніші елементи – килим, журнальні та кавові столики, книжкові полиці та багато іншого – все залежить від розміру приміщення, дизайнерського проекту та вашого бажання.

Які елементи вітальні є опорними?

Отже, скористаємося порадами фахівців і відштовхуватимемося від основних елементів інтер'єру:

1. Модульна стінка. Рекомендуємо вам сучасні модульні стінки для вітальні відомих польських виробників, які відрізняються не лише елегантним зовнішнім виглядом, а й ергономічністю. А у чорному, чи білому кольорі вони виглядають просто розкішно! Стінки займають небагато місця, але при цьому дозволяють розмістити чималу кількість предметів. До складу модульної конструкції можуть входити наступні опції:

  • вітрини з полицями та висувними ящиками;
  • вертикальні вітрини зі скляними дверцятами;
  • навісні полиці та шафки;
  • пенали різної конфігурації тощо.

сучасні модульні стінки для вітальні

Завдяки такій різноманітності, можна збирати з окремих модулів різноманітні конструкції, які будуть враховувати ваші конкретні потреби і розміри вітальні. Цілком зрозуміло, що у вітальні має бути телевізор. Його допоможе органічно вписати до спільного ансамблю спеціальна тумба. Сучасні довгі тумби під телевізор виглядають дуже привабливо і можуть розташувати телевізор із найбільшою діагоналлю, і не лише його.

2. Обідній стіл. Такий стіл має бути, насамперед, функціональним. Якщо вітальня не дуже простора, краще, якщо такий стіл буде розкладним, що дозволить за необхідності збільшити його площу, а у звичайному стані він займатиме трохи місця. рекомендуємо звернути увагу на сучасні столи для вітальні, які пропонує компанія Artos. У каталогах компанії ви знайдете якісну оригінальну продукцію провідних польських брендів, таких як Cama, Signal, BRW, Halmar тощо.

3. Диван та крісла. Тут все залежить від розміру приміщення. Цілком можливо, ви захочете обмежитися одним зручним кутовим диваном, який можна доповнити елегантним журнальним та/або кавовим столиком.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Что важно знать про карты Таро Оракул 19 октября 2024

Карты Оракул – достойный аналог классического Таро. Каждая карта содержит изображение с определенным символом. Большое количество колод Оракула разной тематики появилось во времена эпохи Возрождения

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні 17 октября 2024

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні - корисні статті від Арма Люкс

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Охрімчук Тетяна  
Охрімчук Тетяна

Отзывов: 1

Olvica.net 4.8
Olvica.net

Отзывов: 1

Apple 5.0
Apple

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше