Як оптимально облаштувати кухню?

22 мая 2024

Якщо ви запитаєте господарку, яке приміщення в квартирі для неї найважливіше, то вона напевно скаже, що це кухня, в якій їй доводиться проводити більшість вільного часу. Щоправда, вже давно кухня перебрала на себе ще функції їдальні та сімейної кают-компанії, де за столом обговорюються всі найнагальніші сімейні питання та проблеми. Фабрика Віп-Мастер пропонує клієнтам найкращі зразки ошатних та функціональних кухонь, із зразками яких ви можете ознайомитись, відвідавши сайт компанії.

У чому секрет оптимального облаштування кухні?

Приступаючи до вибору найбільш прийнятого варіанта, необхідно врахувати наступні фактори:

1. Функціональність та ергономіка. Тут насамперед діє так зване правило «робочого трикутника». Це означає, що необхідно розташувати три основні робочі зони кухні так, щоб господиня, пересуваючись між ними, робила якнайменше зайвих кроків і рухів. «Робочий трикутник» включає в себе:

  • зону плити (варильна поверхня);
  • зону зберігання продуктів харчування (холодильник);
  • зону мийки.

2. Естетика. Цілком зрозуміло, що обстановка повинна бути не тільки зручною, а й тішити око своїм зовнішнім виглядом – кухня Гама в даному випадку один з найбільш промовистих прикладів, що підтверджує це правило. Крім зовнішньої привабливості, цей варіант кухні, виконаний у різних колірних варіантах, має потрібну функціональність. Перебувати в такій кухні буде не тільки приємно, а й зручно;

кухня Гама

3. Можливість легко підтримувати чистоту. Вибираючи матеріал для кухні, подбайте заздалегідь про те, щоб меблі можна було легко очищати від жирного осаду та харчових плям. Крім того, матеріал поверхонь та фасадів не повинен «боятися» води;

3. Бюджет, який ви готові виділити для облаштування кухні. Компанія Віп-Мастер має безліч пропозицій, розрахованих на будь-який смак і кишеню, так що вибрати є з чого. У каталозі ви знайдете найрізноманітніші варіанти з різними типами фасадів:

  • МДФ фарбований;
  • МДФ ламінований;
  • ДСП фарбований;
  • ДСП ламінований.

За вашим бажанням ви можете вибрати глянсовий, або матовий тип поверхні та велику палітру відтінків.

Особливості монтажу

Компанія пропонує клієнтам набір комплекту з окремих секцій. Модульна кухня дозволяє самостійно створити такий інтер'єр, який ви хочете, збираючи меблі з окремих блоків, як це роблять діти, що грають у кубики. Зауважимо, що таке завдання під силу будь-якому домашньому майстру. Складання інтер'єру з окремих модулів дозволяє оптимально вписати меблі в будь-яке приміщення, як дуже просторе, так і малометражне.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Число загиблих під час хаджу до Мекки перевищило 1,3 тис. осіб 24 июня 2024

Більшість загиблих "йшли на великі відстані під прямими сонячними променями, без належного захисту або комфорту".

Під Москвою горить оборонний НДІ 24 июня 2024

НДІ Платан зокрема розробляє електронно-променеві прилади і напівпровідникові лазери, а також рідкокристалічні екрани. Виконує замовлення для оборонної промисловості.

Фіналіст "Х-Фактора 9" Дмитро Волканов пояснив відмову від співпраці з Сердючкою 24 июня 2024

"Ця людина багато для мене важить": фіналіст "Х-Фактора 9" Дмитро Волканов пояснив відмову від співпраці з Сердючкою Співак у команді Данилка виступав під образом зайця

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше