Хімчистка штор з ефектом блекаут

27 июля 2024

За останні роки гардини блекаут з’явились в будинках багатьох українців. Їх особливість - багатошаровість полотна, що має вінілове або акрилове покриття. Така будова блокує як сонячне, так і електричне світло. Але ці фіранки також активно забруднюються та потребують систематичного очищення. Тож виникає закономірне питання: “Чи виконується професійна хімчистка блекаут-штор?”

Допомогти розібратись з цим питанням нам погодилась клінінгова компанія Mister Cleaner, яка вже більше 14 років наводить лад в домівка та офісах киян. На сайті компанії Ви знайдете весь спектр їхніх послуг, а посилання https://mister-cleaner.com.ua/khimchystka-shtor-hardyn-tiuli/ дасть можливість замовити хімчистку штор за декілька хвилин. Тож ці експерти мають достатньо досвіду, щоб дати корисні поради.

Особливості чистки штор блекаут

Варто зазначити: за рахунок своєї структури, гардини блекаут більш стійкі до накопичення пилу і добре піддаються поверхневому чищенню пилососом. Але такі заходи не дають можливості видалити пил з середини виробу, тож є велика вірогідність появи пилових кліщів та бактерій.

Підтримати здоровий мікроклімат в квартирі можна за допомогою прання, але варто пам’ятати, що:

  • штори при намоканні мають більшу вагу і не кожна пральна машина може впоратись з таким навантаженням;
  • самостійна обробка тканини в 50% випадків закінчується псуванням виробу та зменшенням його експлуатаційних властивостей (якщо порушується захисний акриловий шар);
  • ручне прання пов’язане з великими фізичними навантаженнями та протипоказане людям, у яких спостерігається алергічні реакції на хімічні речовини, є порушення функцій опірно-рухового апарату або нестабільний артеріальний тиск.

Тож перш, ніж прийняти рішення, варто зважити всі фактори ризику.

Що пропонують професійні клінери

Професійна хімчистка штор в Києві виконується за новітніми світовими технологіями і передбачає:

  • делікатну обробку тканини з урахуванням особливостей її будови та забруднення;
  • використання сучасних миючих апаратів промислової потужності;
  • застосування професійних миючих засобів, які активно розчиняють всі плями, не пошкоджуючи волокна полотна. Такі речовини вимиваються на 100% і роблять штори абсолютно безпечними.

Фахівці клінінгової компанії Містер Клінер мають багаторічний досвід роботи та працюють на найкращому обладнанні наших часів. Це гарантує виконання хімчистки штор на вищому рівні, без пошкодження захисного вінілового покриття. До того ж, клінери самі знімають на навішують штори, транспортують їх до цеху та назад, при виявленні недоліків чищення, доводять результат роботи до ідеалу абсолютно безкоштовно.

Дізнатись більше про компанию Mister Cleaner можна за посиланням https://mister-cleaner.com.ua/klininhova-kompaniia-mister-kliner-klininh-kyiv/, а щоб залишити замовлення на будь-яку послугу - достатньо заповнити анкету клієнта. 

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, чи блогерка Шаманська отримує гроші за співпрацю з ОП 7 сентября 2024

36-річна ексдружина актора-втікача Руслана Ханумака, блогерка Аліна Шаманська у серпні розказала про пропозицію від Олексія Кулеби щодо створення контенту для ОП.

На Київщині зіткнулись дві фури, одна з машин перекинулась 7 сентября 2024

На Київщині зіткнулись дві фури, одна з машин перекинулась. Усі подробиці і фото Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

Осінній раціон для очей: офтальмологиня дала поради з харчування 7 сентября 2024

Що їсти та якими продуктами запастись на зиму й весну, щоб підтримувати здоров’я очей та організму? Ці запитання дуже часто ставлять лікарям. Особливо матусі, в яких підростають дітки.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше