Хто допоможе швидко та якісно перевезти майно?

31 марта 2023

Напевно, важко знайти людей, які б із захопленням ставилися до ремонту квартири або ще гірше - до переїзду в нове приміщення. Що робити з усіма цими дрібницями, які необхідно упаковати, а потім ще й знайти у величезних коробках і пакетах, не кажучи вже про важкі шафи, які за довгі роки накопичили в собі бозна-що! Одним словом, не дарма в народі існує думка, що ремонт, чи переїзд є гіршим за пожежу…

Вихід є!

А вам відомо, що є люди, які готові виконати всю цю кропітку і трудомістку роботу за вас? Рекомендуємо вам компанію A-Box, яка пропонує клієнтам такі послуги:

  • перевозка речей;
  • надання боксів (камер схову) для имчасового збереження речей;
  • надання складу в оренду.

Щодо перевезення речей, то фахівці компанії візьмуть на себе вирішення всіх завдань, пов'язаних із переїздом. У процесі завантаження, транспортування та розвантаження про ваші речі подбають належним чином:

  1. Вам буде надано вантажний транспорт саме такої тоннажності та конфігурації, яка буде відповідати вазі та обсягу речей, що перевозяться;
  2. Одночасно з транспортом прибуде команда досвідчених вантажників, яка завантажить машину, а після приїзду на місце здійснити підйом на потрібний поверх ліфтом, або без ліфта;
  3. Компанія гарантує збереження ваших речей, забезпечуючи дбайливе ставлення до майна, у тому числі крихкого та цінного.

Важливо зауважити, що A-Box здійснює перевезення не лише приватних квартир, а й офісів, які мають найрізноманітніше дороге обладнання та оргтехніку. Фахівці компанії володіють прийомами та методами, які дозволяють здійснити доставку офісного обладнання та меблів у повній цілісності та допомогти розставити все по місцях, так що найближчим часом співробітники офісу зможуть розпочати роботу в новому приміщенні.

Яка вартість послуг?

Для того, щоб визначитися з вартістю перевезення речей, ви можете зв'язатися з менеджером, скориставшись контактним телефоном, наведеним на сайті компанії. Ви повідомите всі деталі перевезення, які будуть враховані при розрахунку ціни послуги.

Важливо зауважити, що ціни на послуги переїзду в Києві від компанії A-Box знаходяться на загальному конкурентному рівні і є цілком доступними як фізичним, так і юридичним особам. При цьому підкреслимо, що замовляючи перевезення речей у даній компанії, ви можете бути абсолютно впевненими в збереженні вашого майна, незважаючи на те, чи це офісне обладнання, чи домашнє майно.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дочка Алена Делона поділилася рідкісним фото 88-річного актора 24 апреля 2024

Донька французького актора Алена Делона, актриса Анушка Делон поділилася рідкісним фотопортретом зіркового батька, який веде усамітнене життя в своєму старовинному шато в муніципалітеті Монтаржі.

56-річна Селін Діон з'явилася на обкладинці глянцю та розказала, як опирається невиліковній хворобі 24 апреля 2024

Канадська співачка Селін Діон стала героїнею травневого номеру французького Vogue.

Найвідоміші "голі сукні" зірок: Кардашян у стилі Монро, Сайрус та Ратаковскі у сіточці (фото) 24 апреля 2024

Клейка стрічка замість суконь – легко! 2022 року в межах Тижня моди у Нью-Йорку відбувся показ шоу Black Tape Project, де замість вбрань на моделях був звичайний скотч. Оголені дівчата впевнено дефілювали подіумом, немов на них були справжні сукні.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше