Перевезення особистих речей: особливості організації

17 марта 2023

Перевезення особистих речей завжди характеризується великогабаритністю, що означає складність їх транспортування. Треба все впорядкувати, ретельно підготувати, знайти відповідний транспорт, завантажити майно. Однак вам не потрібно брати на себе всі процеси. Упакувати майно так як потрібно вам, ніхто, крім вас, не може, але сервіс SHARK може допомогти з завантаженням і проведенням такої процедури, як перевезення особистих речей в рамках тарифу «Вантажне таксі».

Необхідність у перевезенні особистих речей

Важливо розуміти, що транспортування особистих речей — це не те саме, що переїзд на нову квартиру. Вам або вашій близькій людині може знадобитися вантажний транспорт у багатьох ситуаціях, наприклад:

  1. З очевидного — переїзд на нове місце проживання при купівлі нової квартири, будинку тощо.
  2. В рамках сезонного переїзду — на дачу або, навпаки, на постійне місце проживання;
  3. У разі тимчасового переїзду — під час тривалого відрядження або повного переїзду в нову країну витрати на житло частіше покриває компанія, що не завжди буває у випадку оплати самого переїзду.
  4. Під час переїзду через навчання — тут, можливо, знадобиться не тільки транспортування речей, а й меблів зокрема.

Етапи перевезення та корисні поради

Незалежно від причини перевезення особистих речей, підготовка повинна бути виконана уважно та ретельно. Щоб ваші приготування пройшли успішно, ми рекомендуємо вам виконати такі дії:

  1. Проводимо повний аудит та/або позбавляємося від непотрібних речей (насправді, ніхто не змушує вас позбуватися їх, але принаймні ви повинні бути впевнені, що вам точно потрібно на новому місці, а що може залишитися до кращого часу, як кажуть, беремо тільки найнеобхідніше).
  2. Готуємо пакувальні матеріали (щоб доставка була якомога організованішою, вам потрібно упакувати речі, використовуючи: скотч, ножиці, пакувальну стрейч-плівку, пухирчасту плівку для упаковки крихких предметів, звичайний папір, картонні коробки, компактні пакети, пакети для сміття, міцні пакети для одягу, коробки для маркування тощо).
  3. Визначаємо дату перевезення власності (особисто визначте дату, у яку ви збираєтеся здійснити транспортування, щоб процес пройшов спокійно та легко).
  4. Належним чином пакуємо речі та маркуємо коробки (запорука безпечної доставки — правильна упаковка, багатошаровість щільного пакувального матеріалу надійно захистить ваші речі).
  5. Готуємо окреме місце «для важливих речей» (бажано окремо скласти документи та цінності, в папках, потім у сумках чи валізах)
  6. Вибираємо вантажівку та викликаємо вантажника (рекомендуємо обрати рішення 2 в 1 та замовити транспортну послугу в SHARK Taxi за тарифом «Вантажний»).

Після цього вся відповідальність перекладається на спеціалістів сервісу, і ви можете спокійно чекати завершення вантажоперевезення. Вантажники будуть завантажувати, а водії встановлюватимуть найбезпечніший та відносно швидкий маршрут. Причому всі ці операції в рази дешевше виклику логістичної компанії.

Довірте особисте професійним вантажникам

Ми рекомендуємо SHARK Taxi не тільки тому, що це дозволяє безпечно та економно перевозити особисті речі, а й тому, що служба також може організувати перевезення інших вантажів, таких як:

  • меблі;
  • побутова техніка;
  • обладнання;
  • будівельні матеріали;
  • піаніно тощо.

Сервіс здійснює перевезення в Одесі, Харкові, Запоріжжі, Кривому Розі, Кропивницькому та багатьох інших містах України, а також виконує міжміські вантажоперевезення, тому Ви не відмовляйте собі в професійному та вигідному обслуговуванні. Покладіться на досвід і вміння спеціалістів SHARK!

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Что важно знать про карты Таро Оракул 19 октября 2024

Карты Оракул – достойный аналог классического Таро. Каждая карта содержит изображение с определенным символом. Большое количество колод Оракула разной тематики появилось во времена эпохи Возрождения

Как эффективно избавиться от алкоголизма? 16 октября 2024

Алкоголизм – серьезная проблема, как для самого алкозависимого, так и для членов его семьи. Прежде всего, важно понять, что алкогольная зависимость – это не просто дурная привычка, это упорное заболевание

Глава Сил безпеки Ірану зник безвісти після поїздки до Бейрута - ЗМІ 8 октября 2024

Ісмаїл Каані приїхав до Бейруту після знищення глави Хезболи. Після ударів наприкінці минулого тижня він на зв'язок більше не виходив.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново  
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше