Шафа-купе для квартири або будинку: як правильно вибрати

8 мая 2023

У будь-якому приміщенні є необхідність організувати компактне, але зручне й практичне місце для зберігання одягу та інших речей. Шафи-купе все частіше обирають замість класичних, адже вони не займають багато місця й гармонійно поєднуються з будь-якими стилями інтер’єру. Варіантів, запропонованих на ринку, дуже багато, серед них завжди можна знайти достатньо місткі, прості та зручні у використанні.

Перше, на що звертають увагу перед купівлею меблів – розмір. Він завжди має значення, адже виріб не повинен займати дуже багато місця у кімнаті. Його можна поставити у спальні, передпокої або вітальні, в залежності від планування простору й особливостей квартири. Шафа-купе буває з різною висотою, шириною і глибиною, цими параметрами варто поцікавитись, щоб модель не вийшла занадто високою чи дуже довгою для конкретного приміщення.

Які бувають механізми відкривання дверей

Це теж важливий момент під час вибору, від нього залежить зручність використання моделі. Важливою перевагою будь-якої шафи-купе є фасад, для відкривання якого не потрібна наявність додаткового місця спереду. Якщо встановити демпфери та дотягувачі, двері будуть відсуватись без зайвого шуму, що забезпечить комфорт господарів. Механізми бувають складними, тобто працюючими за принципом гармошки, чи розсувними.

Останні поділяються на нижньоопорні, верхньоопорні та експланарні. Найбільш простими й бюджетними є нижньоопорні, в такому випадку усе навантаження приймає направляюча, яка розташована внизу. Верхньоопорні облаштовані складніше й коштують дорожче, в такому випадку фасади навішують на ходовий профіль на даху шафи. При встановленні компланарних двері, коли зачинені, розташовані на одній площині.

Яким буває внутрішнє наповнення розсувних систем

Шафи-купе зручні ще й тим, що для них можна обирати будь-які варіанти вигляду всередині. Все залежить від побажань покупця і речей, які планується зберігати в цьому універсальному просторі. Меблевий магазин https://www.dybok.com.ua/ пропонує придбати моделі різних кольорів і розмірів від відомих виробників за доступними цінами. Тут доступні варіанти для будь-якого стилю інтер’єру.

  • штанги для одягу, який висить на плічках;
  • навісні й висувні полиці для одягу та взуття;
  • карго, кошики;
  • тримачі для ременів, брюк;
  • прасувальні дошки.

Для передпокою чи маленького приміщення доцільно прикрасити фасад дзеркалом, так вийде ефективно розширити компактну площу. Універсальним варіантом є також оформлення склом, на його поверхню можна наносити різноманітні малюнки.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как отлично провести свой отпуск? 16 октября 2024

Важно понимать, что практически каждому человеку доступен отдых на теплом море по вполне приемлемым ценам, главное – правильно выбрать поездку и в этом помогут горящие туры

Як підібрати «правильний» ноутбук? 14 октября 2024

На сьогоднішній день, напевно, складно знайти сім'ю, де б не було бодай одного комп'ютера. Причому останнім часом для вирішення більшості завдань все більше використовуються ноутбуки, які продовжують нарощувати свою популярність

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Порушують строки 0.8
Порушують строки

Отзывов: 1

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 4

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше