Теплі ковдри від Mirson – чудова пропозиція!

22 августа 2023

Напередодні настання зими варто поспішити з покупкою теплої ковдри, під якою ви зможете почуватися затишно навіть у морозні ночі. Тим більше, що ми зараз живемо в таких умовах, коли використання обігрівальних приладів може бути дуже проблематичним. Крім того, не завадить оновити і постільну білизну – весь цей асортимент пропонує покупцям Mirson – українська фабрика домашнього текстилю. Причому радимо поквапитися, оскільки на теплі ковдри оголошено знижки, про які можна детально прочитати, перейшовши за посиланням:  https://gordonua.com/ukr/interesting/mirson-gotujetsja-do-zimi-zi-znizhkami-na-kovdri-do-70-1567725.html.

Які ковдри пропонує виробник?

Компанія-виробник має у своєму розпорядженні різноманітний асортимент ковдр, серед яких ви знайдете такі види продукції з різним видом наповнювача:

  • пуховим;
  • бавовняним;
  • бамбуковим;
  • шовковим;
  • антиалергенним;
  • евкаліптовим і т.д.

Кожен із перелічених наповнювачів відрізняється особливими властивостями. Так, пухові ковдри добре зберігають тепло при низькій температурі в приміщенні і при цьому не парять. Бавовняні, бамбукові та евкаліптові ковдри можна вважати демісезонним варіантом – це екологічний наповнювач, який відмінно пропускає повітря, дозволяючи шкірі вільно дихати. Шовковий наповнювач одночасно має ефект, що холодить, в теплу пору року і зігріває в холодну. Така ковдра дуже комфортна, приємна на дотик і гарантує міцний сон власнику.

Для зручності підбору всі види продукції розташовані відповідно до теплозберігаючих властивостей, так що ви легко зможете підібрати саме таку ковдру, яку вам необхідно. У каталозі Mirson ви знайдете вироби різноманітних тонів і кольорів.

Особливу увагу виробник радить звернути на пухові ковдри, які встигли заслужити популярність у покупців України. В асортименті присутні різні розміри та кольори. У лінійці ковдр цього виду є особливо теплі варіанти, які зможуть вас зігріти навіть за недостатньої температури в квартирі. Це стало можливим завдяки спеціальному наповнювачу «50% біо-пух».

Насамкінець ще раз нагадуємо, що слід поспішити з вибором ковдри, поки діють знижки, та отримати якісний продукт за найвигіднішою ціною, тим більше, що якісні ковдри – річ далеко не дешева, то ж варто скористатися вигідною пропозицією. Замовити виріб, що сподобався, можна прямо на сайті виробника, не виходячи з дому.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой 13 октября 2024

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой ✔️ спонсор статьи интернет магазин косметики ❤️ Feelbeauty.com.ua ❤️ только 100% оригинал, супер цены и положительные отзывы, бесплатная и быстрая доставка по Киеву и всей Украине

Как выбрать идеальный рюкзак для длительных поездок на транспорте? 10 октября 2024

Как выбрать рюкзак для длительных поездок, который вместит все необходимое и не будет доставлять дискомфорт. Критерии выбора и полезные советы

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта 8 октября 2024

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта. Фото Росіяни не зацінили її рівні зуби

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше