Топ аксесуарів для тварин: придбайте це обов’язково

27 апреля 2024

Коли у вас з'являється домашній улюбленець, звісно, хочеться накупити для нього багато різних цікавих речей. Однак, насправді з цим не варто поспішати – все підряд вам не потрібно. Є аксесуари для тварин, які варто мати під рукою всім, незалежно від того, у вас котик чи собака. Отже, вперед, вибирати.

Аксесуари для харчування та пиття

Варто потурбуватись, щоб прийом їжі для вашої тваринки був зручний. Отже, вам точно знадобляться:

  • миска. Вона може бути пластикова або з нержавіючої сталі. Перший варіант значно дешевший, але і менш довговічний. Песики можуть і зовсім свою миску гризти, тому для них краще брати металеву;
  • поїлка. Для домашнього використання це може бути просто окрема миска. Особливо важливо її мати, якщо ваш улюбленець на сухому кормі. Для виходу на прогулянку чи для поїздок варто придивитись до поїлки з пляшкою;
  • нашийник. Для собаки це дуже функціональна річ, адже до неї чіпляється повідець, на якому, власне, будете водити на прогулянки тварину. Для котиків нашийник стане таким собі ідентифікатором, що він домашній. Можна почепити на нього ще і жетон з вашим номером телефону або/і адресою;
  • щітка для вичісування. Якщо шерсть у вашого улюбленця хоча б 1 см, такий аксесуар вам знадобиться. Вибирайте, виходячи з довжини покриву та його густини. Головне, щоб щітка була безпечна, а її використання не приносило дискомфорту тварині.

Рекомендуємо також придивитись до нашийників від кліщів та бліх. Вони показали свою ефективність, а ще такі засоби профілактики дуже зручні. Зверніть увагу, що варто чергувати діючу речовину, адже, якщо кожного разу брати одну й ту ж, паразити адаптуються. Все це та багато іншого зможете придбати на сайті Аврори в тематичному розділі: https://avrora.ua/aksesuari-ta-amuniciya-dlya-tvarin/.

Додаткові аксесуари, які можуть знадобитись для песиків та котиків

Наступні аксесуари далеко не обов’язкові, однак з ними догляд за улюбленцем та прогулянки з ним будуть значно комфортнішими. Отже, перше, що ми б рекомендували придбати, – це ножиці для обрізання кігтів. Вони зручні тим, що суттєво спрощують необхідний догляд за домашніми улюбленцями. Якщо ви будете правильно користуватись ножицями, то проблем з підрізанням кігтів не виникне, і кіт, як і собака, легко переноситимуть цю процедуру.

Далі варто придивитись до щітки-масажера для купання. Це необов’язкова річ, але вона доволі практична. Бувають звичайні моделі, які спрощують догляд за шерстю, а є з дозатором для шампуню. Якщо ваш котик чи песик не дуже люблять купатись, то з таким аксесуаром провести банні процедури буде дуже просто. Наявність спеціальних зубців допоможе ретельно нанести шампунь та помасажувати шкіру, тим самим відлущивши відмерлі її частинки. Делікатні зубчики покращують кровообіг та позитивно впливають на волосяні цибулини.

Цікавим та доволі корисним є килимок під миску. Він допоможе захистити вашу підлогу від залишків їжі та крапель води, які можуть розливатись в процесі споживання. До того ж він стане додатковим орієнтиром для тварини, який вказуватиме місце прийому їжі.

Дуже практичною стане мірна ложка для корму. Це необхідність, якщо ваш улюбленець харчується сухим кормом. Річ у тому, що його варто правильно дозувати, адже при занадто великій порції тварина ризикує отримати ожиріння. 

Поїлка-фонтан – аксесуар для споживання води котами та собаками. В ній буде безперервний потік води, що дуже нагадує справжній водоспад. Це інстинктивно викликає у тварини бажання попити. Аксесуар зручний у використанні та практичний, а ще дуже стильно виглядає.

Вигулюючи песика, де б це не відбувалось, за ним потрібно прибирати. Для того, щоб мати пакети завжди під рукою, придбайте спеціальний контейнер. Він виглядає дуже мило, а почепити його вдасться за карабін, наприклад до верхнього одягу чи ременя на джинсах. Пакети зможете дістати в одну мить.

Аксесуари для тварин дуже різноманітні. Абсолютно не обов'язково все купувати одразу, це можна робити поступово, за потреби. Всі запропоновані аксесуари будуть зручні і для вашого улюбленця, і для вас у догляді за ним.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо про випадок у залі Євробачення 2024, який мало не зірвав виступ Jerry Heil та alyona alyona 8 мая 2024

Запалили димові шашки. Стало відомо про випадок у залі Євробачення 2024, який мало не зірвав виступ Jerry Heil та alyona alyona На кадрах добре помітно "стіну" диму

Топ-5 причин дбати про гормональне здоровʼя: розповідає ендокринологиня 8 мая 2024

Гормони відіграють важливу роль у вашому загальному здоров’ї, як наслідок, існує широкий спектр ознак і симптомів, які можуть сигналізувати про гормональний дисбаланс. Ці ознаки або симптоми залежатимуть від того, які гормони чи залози не працюють належним чином саме у вас.

Жінка із закладеним носом виявила сотні личинок в обох ніздрях 8 мая 2024

Вона думала, що почувається кепсько через надлишок пилу в повітрі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше