Як стильно облаштувати зону раковини? Огляд найпопулярніших моделей

19 июля 2023

Якщо ви самостійно робите ремонт у ванній кімнаті та ще не вирішили, як облаштувати зону умивальника, ми покажемо декілька цікавих варіантів. А ще розповімо про найпопулярніші моделі раковин (шукайте їх тут https://www.santechshara.ua/santehnika/umivalniki-i-rakovini/), які використовують дизайнери. Ви також дізнаєтесь, як збільшити місце для зберігання косметики та правильно розташувати розетки.

Накладна раковина — головний тренд 2023

Накладні чаші зустрічаються у більшості дизайнерських інтер'єрів. Вони бувають різних розмірів та форм — круглі, овальні, прямокутні та симетричні. Обирайте тонкостінну білосніжну чашу, якщо цінуєте лаконічність в інтер'єрі. Якщо ж ви готові до експериментів, для вас є десятки колекцій кольорової кераміки, моделі зі штучного каменю зі структурою граніту та мармуру. А ще дивовижні скляні раковини, які створюють унікальні світлові малюнки на стінах.

Накладні умивальники найбільш універсальні, адже їх можна встановлювати на поверхню тумби, стільниці чи навіть на підвіконня. Обираючи, звертайте увагу на розмір чаші. Невеликі моделі, які так гарно виглядають на фотографіях, насправді дуже незручні. В них можна помити руки, а от після вмивання доведеться витирати воду по всій стільниці. Для основної ванни варто обрати рукомийник, шириною не менше 60 см. Компактні моделі краще встановлювати у гостьовому санвузлі чи туалетній кімнаті. 

Підвісна раковина — більш простору 

У просторих ванних кімнатах часто встановлюють підвісні умивальники з відкритим сифоном. Такі моделі виглядають невагомими та ще більше розширюють простір. Зазвичай вони мають мінімальні бортики, тому для них потрібен настінний тримач для мила та стакан для зубних щіток. Також варто обрати естетичний сифон — хромований чи кольоровий під колір змішувача.

Дзеркальна галерея — більше місць для зберігання

Якщо у ванній кімнаті бракує місця для зберігання косметики, ліків та різних дрібниць — встановіть дзеркальну галерею замість дзеркала. Якщо ви знаходитесь на етапі чорнових робіт у санвузлі, придбайте шафку, яка монтується в стіну та виглядає як звичайне дзеркало. Або ж обирайте накладку модель, якщо немає можливості штробити стіну. Вона не сильно виступатиме над стіною, але забезпечить багато додаткового місця для зберігання. 

Більше розеток 

Зазвичай біля умивальника встановлюють одну розетку, плануючи вмикати у неї фен чи плойку. Згадайте, скільки електронних пристроїв ви використовуєте у ванній кімнаті. Зубна щітка, електробритва, іригатор та підлогові ваги — усе це потрібно заряджати. Щоб не обмотувати ванну дротами, ховайте розетки у шафки чи дзеркальну галерею. Зубну щітку, бритву, тример чи епілятор можна заряджати просто у шафці, якщо встановити там розетку. Також не забудьте підвести електродріт для підключення дзеркала з підсвіткою.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні 17 октября 2024

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні - корисні статті від Арма Люкс

Термостабильные начинки: что это и как ими пользоваться 17 октября 2024

Изготовление сладостей на собственной кухне для семьи или на заказ для продажи – это захватывающий и интересный процесс. Магазины для кондитера предлагают много товаров, значительно

Тренды осени 2024: актуальные вертикали в Арбитраже трафика 14 октября 2024

Смена сезонов ощущается даже в продвижении. С наступлением холодов изменяются и тренды в арбитраже трафика. Уделим внимание и ключевым факторам адаптации промоматериалов осенью 2024 года

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше