Які ролети зараз в тренді для оформлення інтер'єру?

26 марта 2024

Бажання красиво оформити віконний простір – унікальна можливість не тільки захистити свою кімнату від сонячного світла, але й створити затишну атмосферу вдома чи офісі. У цій статті поговоримо про актуальні тренди, що панують у сфері ролетів та жалюзі.

Чим можна замінити класичні рішення?

Звісно, значно сучасніше зараз виглядають ролети та жалюзі замість пишних тюлів та портьєрів. Оскільки у тренді вже останні декілька років мінімалізм, краще уникати використання багатошарових гардин, виготовлених із важких матеріалів. Оптимальним варіантом для заміни стануть:

  • Традиційні рулонні. Це рольштори, виготовлені із тканинних матеріалів. Можуть мати відкрити чи закриту систему. Рівень затінення складатиме 50-60%.
  • Римські. Ці штори виготовлені із полотна, по секційно простроченого. Коли вони у зібраному вигляді, мають так звані складки. Рівень світлопроникності може відрізнятися.
  • Блекаут. Цей варіант підійде для спалень, адже він здатен затримувати до 100% сонячних променів. Для виготовлення використовується двошарове полотно із поверхнею, що має світловідбивальні властивості.
  • День-ніч. Ці полотна складаються із сітки та тканини. Завдяки спеціальній конструкції ви можете регулювати рівень світло проникнення та затінення.

Для тих, хто цінує приватність та екологічність, підійдуть бамбукові ролети. Вони захищатимуть від сонячного світла та створюватимуть унікальний дизайн. На сайті інтернет-магазину Sunguard представлені унікальні варіанти ролетів, що виглядають стильно та сучасно, відповідно до модних тенденцій.

Якщо хочеться поєднати штори та ролети

Оскільки мінімалізм може подобатися не всім, існує декілька універсальних рішень для комбінації штор та жалюзі. Зверніть увагу, що нюдові та світлі відтінки матимуть чудовий вигляд, якщо їх поєднати відповідно до температурного тону. Тобто, холодні кольори до холодних, а теплі – до теплих.

Якщо у вас гардини мають насичений колір чи оформлені візерунками, рулонні штори краще вибирати у нейтральних відтінках. І навпаки, якщо ролети у вас яскраві чи мають принти, тоді гардини вибирайте однотонні штори.

Актуальні принти

У сезоні 2024 року будуть актуальними як однотонні моделі, так і з візерунками. Серед популярних рішень виділяють геометричні узори, абстракцію та квіткові мотиви. Серед текстур популярними залишаються льон, зернистість та мішковини.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

СБУ проводить обшуки у Свято-Введенському чоловічому монастирі в Києві: названо причину 18 сентября 2024

СБУ проводить обшуки у Свято-Введенському чоловічому монастирі в Києві: названо причину. Фото Офіційної інформації наразі не надходило

Експомічника президента Сергія Шефіра бачили в Мілані коло 5-зіркового готелю. Фото 18 сентября 2024

Минулого вікенду колишнього першого помічника президента Зеленського, Сергія Шефіра бачили біля 5-зіркового готелю "Principe di Savoia" у Мілані.

Зірка "Гаррі Поттера" зʼявиться в новому сезоні "Бріджертонів": яку роль їй відвели 18 сентября 2024

Зірка "Гаррі Поттера" зʼявиться в новому сезоні "Бріджертонів": яку роль їй відвели Головна лиходійка сезону не даватиме спокою усім

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше