Який умивальник у ванну кімнату вибрати?

28 апреля 2023

Залежно від бажаного дизайну, умивальники можуть мати отвір під змішувач або бути без нього. Якщо ви вирішили використовувати настінну арматуру, то версія раковини без отвору для змішувача – правильний вибір.

Можна придбати умивальник у ванну різних видів. У кожного свого варіанта свої особливості, плюси та мінуси. Нижче поговоримо про це детальніше.

Види умивальників

Умивальники бувають наступних видів:

  • Вбудований умивальник у ванній кімнаті. Сьогодні раковини повністю вбудовані у відповідні меблі для ванної кімнати або частково виступають з них є найпопулярнішими. Вбудовані умивальники частіше продаються в комплекті з меблями, але при цьому допускають безліч різних варіантів дизайну. Вони або укладаються на спеціальну тумбу, або вбудовуються зверху до стільниці. Можна зустріти умивальники, які утворюють зі стільницею єдине ціле з плавним переходом.
  • Накладна раковина у ванній кімнаті. Дуже сучасний варіант раковин у формі чаші покладених на стільницю меблів для ванної кімнати. Завдяки своїм витонченим формам (овальним, круглим, прямокутним) цей варіант відповідає найвищим стандартам дизайну. Накладні раковини на перший погляд схожі на керамічну чашу. Завдяки такому рішенню вони стають особливим елементом і привертають увагу. Цей вид умивальника має велику популярність у дизайнерів. Вони дають великий простір для дизайну фантазій. Крім цього їх виготовляють із сан-фарфору, який трохи кращий за стандартний сан-фаянс.
  • Вбудований умивальник під стільницю. Умивальники, які можна встановити під стільницю, ідеально впишуться у дизайн вашої ванної кімнати. Плюси даної моделі в єдиній поверхні стільниці та умовної непомітності самої раковини. Краї раковини не виступають, вони закриті стільницею. Це спрощує прибирання і створює більше місця для розміщення ванних речей.
  • Умивальники на п'єдесталі. Сучасний умивальник у ванній кімнаті на п'єдесталі, дещо відрізняється від класичного варіанту. Однак суть його залишилася незмінною: умивальник кріпитися до стіни окремо, а п'єдестал умивальника присувається до нього, закриваючи комунікації. Умивальники залишаються сучасними, але не мають додаткового місця для зберігання речей.
  • Подвійний умивальник у ванну кімнату. Ідеально підходить для великих ванних кімнат та одночасного використання умивальника різними членами сім'ї.

Вибрати найбільш відповідний вам варіант буде нескладно. Є безліч інтернет-магазинів, які пропонують найрізноманітнішу сантехніку.

Висновки

З усіх перерахованих вище раковин, тільки накладний умивальник у ванну кімнату у вигляді чаші, безумовно, не потрібно кріпити до стіни. Умивальники на п'єдесталі та накладні кріпляться до стіни обов'язково. У поєднанні зі стільницею можуть бути різні варіанти.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні 17 октября 2024

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні - корисні статті від Арма Люкс

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

Де купити корпус для підшипника? 11 октября 2024

Корпус являє собою спеціальний технологічний вузол, в який встановлюється підшипник. Він використовується для фіксації в заданому положенні валів обертання машин та виробничих механізмів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Охрімчук Тетяна  
Охрімчук Тетяна

Отзывов: 1

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше